|
ZA PARĘ LAT ?
Grantar, nie ważne jak bojkot sie potoczy to i tak w czerwcu Bednarz odejdzie. Nie ma innej opcji. W tej chwili jest tylko walka o jak najszybsze usunięcie tego szkodnika. Nikt nie pozwoli sobie na utratę wpływów z biletów przez jednego gamonia na dłuższą metę. Najczęściej to SKWK zapraszało młodziaków na stadion, organizowało różne rzeczy. Prędzej młodzi na mecze sąsiadki będą chodzić niż na okrzyki trenerów i piłkarzy oraz śpiewu kibiców w ciągu 90 minut przez całe 120 sekund ! Darmowe bilety nie koniecznie są takie dobre. Znajdą się ludzie, którzy powiedzą
- co za sprawiedliwość, że ja ku** płace za bilet, chodze na Wisłę od X lat, a tu przychodzą za darmo goście, którzy nie wiedzą kto to Głowa, Broziu itd. Nie wszyscy, ale takowi się znajdą. Sam jednak jestem za oddawaniem co mecz pewnej puli biletów - to domom dziecka, różnym fundacjom, firmom itd. na mecze mniej prestiżowe, jednak te vouchery itd. to tylko sztuczne nabijanie frekwencji przez Jacka. Facet wie, że jest na krawędzi i będzie robił wszystko, żeby wyjść w jak najlepszym świetle jako dumny bohater, który przegrał walkę ze złem i występkiem.
|