Blaszczu16 napisał(a):

|
Taki błąd, taki karygodny błąd. Obejrzałem konferencje właścicieli Legii i oni jaj nie mają żeby przyznać kto zje.ał. A zje.bała babeczka. Od zawsze wiadomo, że kobiety do piłki się nie nadają, to oni zatrudniają jakąś niekompetentną babę, więc niech się nie dziwią, że wychodzą takie kwiatki. Nie wyobrażam sobie nawet co by zrobił Cupiał z Krzoską, gdyby zawalił w takim momencie.
|
No i właśnie tak by zrobiło 15/16 właścicieli klubów w Ekstraklasie...Natomiast w Legii DM i BL:
- uformowali wroga wszystkich; klubu i kibiców -> Celtic
- odwołali się do jakiś odkurzonych zasad Uefa, które nikogo nie interesują i stworzyli cel -> walka o sprawiedliwość
- co najlepsze, jak patrze na komentarze spowodowali, w ten i kilka innych sposobów, że chyba nigdy kibice L nie są tak zjednoczeni (wyjątek: Kowalczyk

)
- pozyskali (nie wiem w jaki sposób) sporo artykułów, w zachodnich mediach, które nakręcają to co opisałem wcześniej
- kibice nie odwrócili się od klubu, spadek frekwencji nie będzie znaczny
Wbrew pozorom, ta porażka jest minimalizowana w rewelacyjnym stylu.
Oczywiście odwołanie, to szansa 0,0001%, ale dzięki niemu wiele osób zapomina o tym, że to klub zawinił przede wszystkim.
Każdy spodziewał się, że będzie płacz i lament na konferencji i po niej, a wyszła...powiem to, ale mam nadzieję że inni mnie nie zlinczują z mojego miasta: rewelacyjna szopka.
Dodam: Właśnie pojawiło się info....Legia gra z Realem w sobotę zamiast Fiorentiny na Narodowym. Poszaleli w tym klubie....ale pewnie wiedzą co robią.