Wyświetl pojedynczy post
bukaj22
Member

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.08.2014, 18:29
To co się wydarzyło w poprzednim tygodniu jest po prostu niewiarygodne.

Nie mieści mi się w głowie jak można było dopuścić do takiej sytuacji, by Legia dostała zasłużony Walkower.
Tu jest jednak Polska i wszystko jest możliwe. Nie wiem czy te papiery, które wypełniała Ostrowska były pisane po Chińsku czy co, ale to jest obciach stulecia. Legia dała ciała po całości i ośmieszyła się zupełnie.
Żenujący natomiast jest ten płacz pismaków, że niby kara jest za wysoka itp. No przepraszam bardzo jak ktoś nie rozumie przepisów i nie potrafi wypełnić dokumentacji, to powinien się zająć grą w okręgówce. Skoro przepis mówi, ze w takim wypadku jest walkower, to trzeba to przyjąć na klatę i iść dalej a nie płakać, że Celtic mógłby honorowo odstąpić miejsca, bo przegrał na boisku. Po prostu żenada i śmiech na sali. Okazuje się, że nasze kluby są nie tylko amatorami jeśli chodzi o grę w piłkę ale organizacyjnie również.

Kolejny obciach w wykonaniu Lecha jest już czymś do czego przywykłem. W sumie muszę przyznać, że ucieszyłem się z awansu Stjernanu. Studenci z Islandii są bardzo pomysłowi pod względem cieszynek i waleczni co pokazali w dwumeczu z Lechem. Pokazali, ze mają jaja w porównaniu do Panienek z Poznania i choć jestem kibicem Lecha to ciesze się z awansu Islandczyków i szczerze im gratuluje. Rumak zwolniony i słusznie choć lubię gościa, bo naprawdę ciężko pracuje, ale jednak nie potrafi grać w Europejskich Pucharach. Natomiast zaraz za Rumakiem powinny polecieć głowy Rutkowskich. Ci ludzie nie mają zielonego pojęcia o funkcjonowaniu profesjonalnego klubu piłkarskiego tylko liczą ten swój 60 milionowy zysk, który mogą sobie wsadzić....
Zmarnowanie takiego kapitału w postaci punktów rankingowych jakie Lech za Smudy i pozniej Zielińskiego wypracował jest dla mnie skandalem, za który Rutkowscy już dawno powinni polecieć. Ot prowincjonalni dorobkiewicze....

Najmilej z Pucharowiczów zaskoczył Ruch Chorzów na którego nikt nie liczył a graja w 4 rundzie LE. Oczywiście w dwumeczu z Metalistem Charków nie maja żadnych szans, ale sam awans do 4 rundy, to ogromny sukces tej ekipy. Niestety za ten sukces Ruch zapłaci słono w naszej Ekstraklapie, ale cóż przynajmniej pokazali się z dobrej strony w Europie nie kompromitując się po drodze.
Odpowiedz cytując