milosz napisał(a):

|
I to jest sprzeczność. To co prezentujesz to myślenie życzeniowe ..
|
Nie sprzeczność. Mało fortunne określenie.
http://sjp.pl/liczy%E6 - definicja nr.7 Zwykła predykcja.
milosz napisał(a):

Tu zgoda. Jest jałowa. CG Jung powiadał o kobietach, z ktorymi dyskutował o psychologii: "Polemika z nimi to jak rozmowa z bilibioteczką - całkowicie pusta i jałowa. Jedyne co je tak na prawde podnieca zwie się Eros" Więc jak w tej anegdocie - nie kobety a bojkotujący i nie eros a bojkot. Jednak mam nadzieję że rozumiesz iż nie dyskutuję po to by podważyć Twoje czy innych bojkotujących intencje tudzież dorobić taka statystykę by pokazać że bojkotu nie ma. Podważam rzemiosło satystyczne, a w zasadzie wskazuje jego całkowity brak. Wiec racja, skupmy się na Erosie, z korzyscią obopólną, dla Pana i Pani.

JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA