Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.08.2014, 15:54
milosz napisał(a):Wyświetl post
Wyjaśnijmy sobie czego sobie życzysz.. Otóż życzysz sobie aby frekwencja mimo bojkotu była jak najwyższa,
Ależ niczego sobie nie życzę. Frekwencja jest jaka jest. Jest zmienna. Spieramy się tylko o to z czego on wynika i ile faktycznie wynosi. Przez pryzmat własnej wiedzy jestem w stanie ocenić czy zajmujesz się statystyką lub metrologią, na ile miałeś z tymi dziedzinami kontakt i na ile Twoje wyliczenia są rozsadne. Moim zdaniem metody które stosujesz do określania spadku frekwencji sa nieadekwatne do poziomu obecnej wiedzy w tym temacie. Popraw mnie jeśli się mylę.

Co do mnie - myślalem że spadek frekwencj nadal będzie postępował. Liczyłem na jakies 3-4k na Ruchu, ale mile sie rozczarowałem. Frekwencja się stabilizuje, nie ważne czy to nasi kibice czy nowe pikiniki Bednarza. Co wiecej, myślę nawet że frekwencja może drgnac nieznacznie w górę jeśli Jacek 'postawi' system biletowy na nogi i skróci kolejki.

milosz napisał(a):Wyświetl post
PS. poza tym nie "Miłosz", tylko "milosz".
Będe pamietać. Przepraszam.

raindog napisał(a):Wyświetl post
I jak tu dyskutować? Choć niestety mi też brakuje konsekwencji, bo miałem już nie pisać.
Dyskutowac trzeba. Dyskusja będzie wracać z każdą nową cyfrą, choć już prawie wszystko zostało powiedziane w temacie. Stały punkt programu na co najmniej kilka kolejek.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując