Wyświetl pojedynczy post
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.08.2014, 15:10
Matko jaki ty jesteś ograniczony...

TSWthedues napisał(a):Wyświetl post
Ktoś mu tą kasę zaproponował(czyt. Cupiał), sam sobie do kontraktu nie wpisał, a ciekaw jestem czy Bednarz mimo kłopotów otrzymuje te wynagrodzenie w pełni czy też jak piłkarze czeka kilka miesięcy - tego nie wiem
To jak mu zaproponuje 2 mln zł, i 4 trybuny na własność, a on spuści klub do 2 ligi to też mamy przytakiwać? Protestujemy też właśnie przeciw temu, żeby w klubie zaczęli myśleć racjonalnie a nie jak fanatycy!

Cytat:
Z każdej umowy można się wycofać, i to ce..... normalnych ludzi, że podają sobie ręce i wychodzą. Patrz przykład Orlenu i Polsatu przy organizacji MŚ w Siatkówce - Sponsor się wycofał, ale Solorz nie rzuca racami czy maluje sprayem na stacjach bohomazy.
To można to zrobić w sposób uprzejmy, z szacunkiem dla drugiej strony, powiedzieć prawdę a nie zachować się jak frajer, tym bardziej, że to była rzecz której kibicom zależało, a klubu nic nie kosztowało.

Cytat:
Z jakimi innymi organami wydaje zakazy stadionowe? Trzeba troszke poczytać ustawę bo zakaz stadionowy to Ci wydaje sąd a nie klub. Klub zablokował karty i możliwość zakupu biletów.
Matko!!! Policja spisała 450 osób i bezprawnie przekazała klubowi dane osobowe tych wszystkich ludzi. Klub zablokował karty to znaczy, że nałożył teoretycznie zakazy stadionowe, a jak to w prawie brzmi to jest nie istotne. Istotne jest to, że dostaliśmy 4 miesięczny zakaz wejścia na stadion, bez wyroku sądu bez jakich kolwiek dowodów. Zagrywki jak za komuny, lubisz to? Chyba tak, skoro zaciekle bronisz prezesa w tych kwestiach ale potem się nie dziw, że mówię o was per. idioci...

Cytat:
Nie wiem kogo on wkłada do jednego worka, ale mnie w nim nie ma. Sorry ale rzucanie raz na boisko, torpedowanie stadionu, pisanie bohomazów na swoim własnym stadionie czy też bazy treningowej to słowo "SWOŁOCZ" jest nadwyraz pieszczotliwe dla osób, które dopuściły się tych czynów
Ale jak kiedyś przypadkiem będziesz tak jak np. ja, to też ci pokaże środkowy palec tak jak ty tym ludziom którzy tam byli i niczemu nie zawinili. Ja nie malowałem bohomazów nie rzucałem racami tak jak 700-800 osób które w tym czasie były u Wiślaków. My za nich ponieśliśmy odpowiedzialność, ciesz się, że nie ty, ponoć jesteś kibicem Wisły, tym prawdziwym który szanuje podstawowe zasady wolności.

Cytat:
Masz racje! okłamał, co więcej mówił o złym stanie spółki w wywiadach co już powinno wywoływać reakcje RN. Choćby dlatego uważam, że powinno się rozglądać za innym prezesem, aczkolwiek to jest klub Cupiała i niech on decyduje kogo zatrudnić a kogo zwolnić.
Klub Cupiała? To jest Klub Cupiała czy Wisła Kraków?
Cupiał daje tylko kasę, ale to nie znaczy, że ma nie szanować tradycji, historii ludzi i wartości, bo tak już jeden Wojciechowski robił ITI próbowało, a Król dokonał. My na to nie pozwolimy, chociażby tu miliardy euro płynęły! Zresztą my też płacimy za bilety i jesteśmy jako grupa olbrzymią siłą która też daje wartości Wiśle Kraków jako spółce i też nam się należy szacunek jak Bogusławowi a nie wyzwiska od swołoczy i bandytów.

Cytat:
Spoko być może tak jest, ale czemu ta RN tego nie widzi? oceniają w końcu poczynania Prezesa pozytywnie tzn. iż plan jakiś został wykonany albo jest wykonywany dobrze oprócz oczywiście relacji z bojkotującymi
RN to ma gówno do gadania jak 100% akcji klubu ma Cupiał. Po prostu się obraził i musimy teraz jego fochy znosić, pewnie go wyjebie za jakiś czas ale teraz się droczy. To mnie denerwuje najbardziej, bo my chcemy budować silny klub, silną ABG Wisłę Kraków a się nie da, bo jakiś nic nie znaczący incydent został podniesiony do rangi wojny na długie miesiące i straty wizerunkowo-sportowo-organizacyjno-finansowe. To jest problem który trzeba rozwiązać, a nie klaskać jak frekwencje marną podają, bo to jest aplauz i aprobata dla idiotów zarządzających klubem.

Grantar napisał(a):Wyświetl post
No właśnie od czego to się zaczęło ?
Już mówię:
Cytat:
Czy to prawda ze Prezes prosił SKWK o nierzucanie rac na derbach aby uniknąć kar i został olany ciepłym moczem ?
Nie prawda. Sugerował, aby race zapalić na Zawiszy, bo z Podbeskidziem będzie mniejsza frekwencja i mniejsze kary. O rzucaniu nikt nic nie mówił!!!!!!!!!
Czy race były oznaką zablokowania racowiska na derbach czy reakcją na bezczelne potraktowanie włodarzy SKWK podczas negocjacji od biletu nie wiemy do dziś.

Cytat:
Jak myślisz czy Bednarz przespał się z tym co sam wynegocjował ( umową o złotówkę) ... sam stwierdził ze jest za dobry i zmienił zapisy ? Nie sądzę ... to ktoś wyżej kazał mu wprowadzić tą odpowiedzialność za ekscesy ...
A skąd ty znasz kulisy tych negocjacji. Jedynie co wiemy, że Bednarz stosował bezczelne praktyki. Zresztą sama próba obarczania Stowarzyszenia odpowiedzialnością za czyny innych, to jest czysta komuna i pokazanie ci tylko, że my mamy was w dupie, bo teraz wy sobie bądźcie kozłem ofiarnym. Bednarz i klub nie zrobił nic aby ten po.......ony precedens karania klubów finansowo i zamykaniem stadionów za czyny ludzi którzy nie da się zidentyfikować przynajmniej zacząć lobbować za zmianą jego w normalny system karania tych co zawinili a nie szukać kozłów ofiarnych. Pojechał na podkomisję i jeszcze bardziej chciał rozszerzać komunistyczne przepisy, jakby ludzie na stadionach ginęli... Totalny kretyn

Cytat:
Fakt: Bednarz wypowiedział słowa których nie wolno mu było wypowiadać ... taką ma niewyparzona gębę ... ale nie próbuj wmawiać że kierował je do wszystkich kibiców bo zawsze powtarzał że kieruje je do tych którzy łamią prawo na stadionie.
1) On nie ma niewyparzonej gęby. On to mówi z premedytacją świadomy tego.
2) Na stadionie prawo złamało 15 osób. W restauracji może 5. Pajacek dał 6 tys zakazów na jeden mecz(Może był do tego zmuszony, ale mógł pokazać że ma jaja a nie kłamać) i 450 zakazów stadionowych na resztę meczów. Czyli stwierdził, że tyle osób złamało prawo z punktu widzenia logicznego. Sorry mnie jego słodkie pierdzenie nie interesuje. Ja go rozliczam za czyny a nie za to co kłamie pajacek do mediów.

Cytat:
Jako prawnik też nie popisał się karając wszystkich "z ogródka" ... Ale czy nie musiał władzom pokazać, że "dbamy o bezpieczeństwo ... podobne ekscesy się nie powtórzą, ... jesteśmy zdeterminowani itp".
Na stadionie jest bezpiecznie i nic nikomu nie musi pokazywać. Na stadionie Legii o wiele bardziej niebezpiecznym Leśnodorski nic nikomu nie pokazuje i kibice, klub (oprócz organizacji pionu sportowego ) ma się dobrze!

Cytat:
Moim zdaniem Bednarz powinien przeprosić niewinnych, cofnąć wszystkie sankcje i zamknąć się, resztę (np kontakty z kibicami) zostawiając Czerwińskiemu. Wtedy będzie ruch SKWK.
Niech spie... Nie chce jego przeprosin. Kar już nie ma. Możliwość oglądania meczy na wiosnę nic mi już nie wróci. Żadne przeprosiny czy materialna rekompensata. To tak jak byś stracił miłość swojego życia. Nie wiem czy to rozumiesz...
Ostatnio edytowane przez palikot : 11.08.2014 o godz. 15:34.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując