Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.08.2014, 14:26
milosz napisał(a):Wyświetl post
Ja konsekwentnie pisze to samo, o spadku średniej z 15 tyś, na 5 tyś. czyli o 2/3 ..
Miłosz, piszesz konsekwentnie to samo poniważ jedynie umiesz policzyć 'średnią' ale nie widać abyś był swiadomy co ta wartość oznacza, kiedy można odjąć od siebie dwie 'średnie' i czy wogóle można je odjąć od siebie.

Troche jak dyskusja z kimś kto zmierzył cztery zapałki linijka i stwierdzl że średnia długośc mierzonych zapałek w pudełku wynosi 43,2 mm. I wytłumacz mu co robi źle, mimo że średnią dobrze liczy.

Trzymam natomaist kciuki za Twoje wyliczenia wraz z pierwszym meczem po bojkocie. Może jak ilość bojkotujących nie pokryje Ci się z wyliczeniami, przyznasz ze metoda wyliczeń którą wybrałeś była nieadekwatna do sytuacji

JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując