Wyświetl pojedynczy post
TSWthedues
Senior Member

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.08.2014, 14:10
Zieniu17 napisał(a):Wyświetl post
Ja nie wiem o co ciągle jest ta dyskusja.

-Prezes Bednarz dostaje wynagrodzenie 40K zł/mies, co przy obecnej sytuacji finansowej klubu jest jakąś patologią
Ktoś mu tą kasę zaproponował(czyt. Cupiał), sam sobie do kontraktu nie wpisał, a ciekaw jestem czy Bednarz mimo kłopotów otrzymuje te wynagrodzenie w pełni czy też jak piłkarze czeka kilka miesięcy - tego nie wiem

-Prezes Bednarz jest prawnikiem, a łamie umowę słowną zawartą z SKWK i bezczelnie daje do podpisania kompletnie inny dokument niż było ustalone
Z każdej umowy można się wycofać, i to ce..... normalnych ludzi, że podają sobie ręce i wychodzą. Patrz przykład Orlenu i Polsatu przy organizacji MŚ w Siatkówce - Sponsor się wycofał, ale Solorz nie rzuca racami czy maluje sprayem na stacjach bohomazy.

-Bednarz w porozumieniu z innymi organami wydaje zakazy stadionowe stosując odpowiedzialność ZBIOROWĄ
Z jakimi innymi organami wydaje zakazy stadionowe? Trzeba troszke poczytać ustawę bo zakaz stadionowy to Ci wydaje sąd a nie klub. Klub zablokował karty i możliwość zakupu biletów.

-Generalizuje i wkłada do jednego worka gro kibiców nazywając ich różnymi epitetami od swołoczy zaczynając na bandytach kończąc
Nie wiem kogo on wkłada do jednego worka, ale mnie w nim nie ma. Sorry ale rzucanie raz na boisko, torpedowanie stadionu, pisanie bohomazów na swoim własnym stadionie czy też bazy treningowej to słowo "SWOŁOCZ" jest nadwyraz pieszczotliwe dla osób, które dopuściły się tych czynów

-Bednarz co okienko obiecuje, że już w następnym okienku będziemy mieli kłopot bogactwa i spółka wyjdzie na prostą(typowa kiełbasa wyborcza), czyli po prostu KŁAMIE.
Masz racje! okłamał, co więcej mówił o złym stanie spółki w wywiadach co już powinno wywoływać reakcje RN. Choćby dlatego uważam, że powinno się rozglądać za innym prezesem, aczkolwiek to jest klub Cupiała i niech on decyduje kogo zatrudnić a kogo zwolnić.

Podsumowując Bednarz działa na SZKODĘ SPÓŁKI i nie rozumiem jak nawet średnio inteligentni(bez obrazy dla nikogo) ludzie mogą tego nie widzieć.
Spoko być może tak jest, ale czemu ta RN tego nie widzi? oceniają w końcu poczynania Prezesa pozytywnie tzn. iż plan jakiś został wykonany albo jest wykonywany dobrze oprócz oczywiście relacji z bojkotującymi
Odpowiedz cytując