|
Ja nie wiem o co ciągle jest ta dyskusja.
Ręce mi opadają.
Jak chcecie, żeby w klubie panował taki burdel jak panuje tzn.:
-Prezes Bednarz dostaje wynagrodzenie 40K zł/mies, co przy obecnej sytuacji finansowej klubu jest jakąś patologią
-Prezes Bednarz jest prawnikiem, a łamie umowę słowną zawartą z SKWK i bezczelnie daje do podpisania kompletnie inny dokument niż było ustalone
-Bednarz w porozumieniu z innymi organami wydaje zakazy stadionowe stosując odpowiedzialność ZBIOROWĄ
-Generalizuje i wkłada do jednego worka gro kibiców nazywając ich różnymi epitetami od swołoczy zaczynając na bandytach kończąc
-Bednarz co okienko obiecuje, że już w następnym okienku będziemy mieli kłopot bogactwa i spółka wyjdzie na prostą(typowa kiełbasa wyborcza), czyli po prostu KŁAMIE
Można te przykłady mnożyć.
Podsumowując Bednarz działa na SZKODĘ SPÓŁKI i nie rozumiem jak nawet średnio inteligentni(bez obrazy dla nikogo) ludzie mogą tego nie widzieć.
Zrozumcie, że chodząc na mecze dajecie przyzwolenie na takie działanie, zgadzacie się na ten burdel panujący w klubie i udajecie jak na Was plują, że deszcz pada.
Nigdy nie powiem, że popieram w 100% to co się wydarzyło i, że uważam, że rzucanie racami to jest genialne wyjście z sytuacji, bo na pewno nie jest. Ale niech nikt nie mówi, że komukolwiek stała się z tego tytułu jakakolwiek krzywda, bo to jakiś nonsens.
Żyjemy w wolnym kraju, to jest normalny protest. Nie może być przyzwolenia na lekceważenie kibiców, a to niewątpliwie zrobił Bednarz. Każdy prezes będzie lepszy od niego, bo nikt przy zdrowych zmysłach nie będzie toczył walki z własnymi kibicami, bo jeszcze nikomu nigdy nie wyszło to na dobre. A tutaj całą "wojnę" rozpoczął Bednarz.
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!
Fundacja #1 - Wiezi Muzyki
Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze
Firma krk - Zamiast szukac podzialow
Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak
Peja - (Z)robie szmal
|