Wyświetl pojedynczy post
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.08.2014, 23:35
Yossarian napisał(a):Wyświetl post
Dowartosciowales sie nazywajac innych wislakow debilami ?
Czy leci z nami pilot ?
Nie nie muszę się dowartościowywać. Uważam, że ten kto idzie na mecz tylko dlatego, żeby pokazać coś drugiej stronie, zrobić na złość SKWK i bojkotującym to jest debilem. Ja nazywam rzeczy po imieniu i tyle. Nie wyobrażam sobie sytuacji, że ja idę na stadion jakiś prezesina wykorzystuje mnie do swojej walki o swoje interesy, które odbiegają wspólnego interesu i jeszcze miałbym klaskać za to. To jest debilizm w czystej postaci.

DysoN napisał(a):Wyświetl post
Debilami sa raczej ci ktorzy robia na zlosc wlasnej druzynie i klubowi bo sie im prezes nie podoba.
Bylem dzis z corka (kolejny raz z reszta) i bawilismy sie calkiem dobrze. Nawet jakis doping sie zaczal pojawiac.

Na mecze chodze bo jestem kibicem Wisly a nie jakis pajacow co mysla ze sa najmadrzejsi na swiecie. Tak wiec palikocie mozesz mnie pocalowac w dupe conajwyzej.
Pierwsza rzecz. Nie nie robimy na złość drużynie. Prezentujemy tylko reakcję na działania ludzi którzy stwierdzili, że pewne zasady poszanowania czyjeś wolności, szacunku i honoru można użyć jako papier toaletowy w kiblu. Jest to dla nas rzecz pierwszorzędna a drużyna przeżyje, w szerszej perspektywie nie ma znaczenia że chwilowo są bez wsparcia. Czasem dla dobra sprawy trzeba poświecić coś, by móc naprawić i zacząć od nowa. To, że się dobrze bawiłeś super, ale z twoją córką na stadionie dobrze bawił się nie będę, bo mam inne potrzeby przeżywania meczu niż ty tak samo jak kilkanaście tys innych kibiców.
Druga sprawa, To jak ty sobie motywujesz czemu przychodzisz na mecze mam w dupie. Twoja sprawa. Ale jak nazywasz siebie kibicem i na mecz przychodzisz z nienawiści do innej grupy kibiców to zaprzeczasz wszystkim wartościom jakie cechują kibica Wisły. Dziś w tej 4 tys. grupie, idiotów takich było dosyć sporo. Więc nie .......cie, że wy przyszliście z miłości dla Wisły. Tym gestem pokazaliście, że przyszliście dla tego, że jesteście nastawieni anty do kibiców bojkotujących i wspieracie działania tego s.....ysyna pajacka, bo on was wykorzystuje do swojej polityki, która prowadzi klub w dółw. Więc kolego nie wciskaj ciemnoty. Klaszczcie mu dalej, rób co chcesz, tyko mi nie pier.dol że ty robisz to dla dobra Wisły, bo robisz to wiedząc, że dajesz poparcie komuś komuś kto niszczy klub.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując