Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.08.2014, 17:47
Pewnie że nie leciałem Wydaje mi się natomaist 'szczegóły' że nie byly znane głównie opinii publicznej - wiadomo było że że błąd na 100% został popełnoiny. Pozostawała teoretycznie jedynie kwestia interpretacji przepisów przez UEFA ale patrzac na wypowiedz Saganowskiego:.
Cytat:
Zgodnie z regulaminem za taką pomyłkę można albo nie karać, albo ukarać walkowerem.
Czyli wiadomo było również że kara jest jedna - walkower. Co zatem pozostało? Tylko liczenie na to że uefa walkower zamiecie pod dywan.

Edit:
Wiem ze to boli jak cholera, ale widać pola manerwu nie było. Zadnego. Chyba że zielony stolik - czyli awans wbrew przepisom damy temu kto wygrał oba spotkania.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 09.08.2014 o godz. 17:55.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując