Wyświetl pojedynczy post
Matejas_
Senior Member

Od: 09.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.08.2014, 08:06
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Z mojej perspektywy, to możecie sobie chodzić po drzewach, jak długo nie obrzucacie tych na dole fekaliami
Więklszość uszczypliwości z Twojej strony jest prostych jak aparycja przeciętnego chama ze Śląska, szkoda że przy tym reprezentujesz taką właśnie postawę...
Kolega Fialo oczywiście czy przyklaśnie, bo jakże by inaczej być mogło. Ja nie uważam by Twój wywód był najmądrzejszym i najbardziej rzeczowym postem. Widać swój na swojego trafił, na jednej gałęzi siedzicie. Jeśli zaś o Legię chodzi... nazbyt w swoim poście koloryzujesz. U nich też wcale tak kolorowo jak Ty piszesz nie jest! Prawdą jest jedynie Twoje stwierdzenie, że póki Cupiał pompował kasę u nas cyrk się kręcił. Spójrz tylko na jedną rzecz, nikt w polskiej piłce nie jest dłużej od Cupiała i Filipiaka. Wszystkie inne dobrodzieje straciły cierpliwość! I w Warszawie też stracą, bo ten rok mają w plecy, w przyszłym mogą trafić na mocniejszego rywala i nawet (L)eśny, zagorzały fanatyk Legii straci cierpliwość do tego, nie widząc wymiernych zysków. Ja Cupiałowi się wcale nie dziwie, że kurek zakręcił choćby dlatego, że oduczył wiślackich utracjuszy i bawidamków roztrwaniania nie swoich pieniedzy. Swoje zrobiłem, odchowałem, kopie w dupe i radź sobie sam! Naturalna kolej rzeczy! Od dwóch sezonów lekkie wahania, brak mistrzostwa, brak pucharów... i już piknikarstwo się wykruszyło! Frajerstwo natomiast wykruszyło się w inny sposób... nie wiedzieli, że z koniem się nie kopie! Kiedyś porównując naszą ligę do ligi niemieckiej zawsze powtarzałem, że wolał bym aby Wisła była taką Borussią Dortmund aniżeli Bayernem Monachium, bo w Dortmundzie nawet jak były problemy na Westfalenstadion był zawsze komplet widzów... nam to nie grozi, bo i frajerstwo i piknikarstwo szybko na trybuny nie wróci. Ciekawi mnie jak liczna grupa będzie dopingować mecze CLJ. Z ciekawości pójdę na mecz i przeliczę co do jednego, czy będzie ten kompletny 1000?! Podejrzewam, że na A-klasowym meczu nie mielibyście tyle motywacji w 2-3 sezonie by się Was 1000 uzbierało! Przynajmniej na futsal, oczko w głowie pana Piotra tyle ludzi nie chodzi!

ps. do zobaczenia na Ruchu

Grantar napisał(a):Wyświetl post
Wielki atut ? Wytłumacz mi dlaczego..
Większość kibiców to jednak pikniki ..... W tygodniu praca, rodzina - w weakend święto: mecz.
widzę że gardzisz takimi ....
Nie odpisze Ci, bo mu nie pojechałeś. Czytasz nieuważnie, on na argumenty z Tobą nie walczy, bo już wygrał. Teraz musisz mu ubliżyć, bo jedynie na takie zaczepki reaguje

Yossarian napisał(a):Wyświetl post
Ty to masz chyba cos z banka czlowieku.Pouczasz wszystkich o wszystkim a glupi jestes jak but z lewej nogi.Wypisujesz takie dyrdymaly ,ze zeby bola ,obrazajac przy okazji kazdego kto osmieli sie z twoimi posranymi madrosciami nie zgodzic.
Rozumiem ,ze praca na kasie w Biedronce mocno stresuje ale postaraj sie,z laski swojej , odreagowac w inny sposob.

A tak przy okazji,jest tu jakis moderator ? Typ nieustannie i bezkarnie obraza ludzi ,ktorzy tu pisza,moze by tak regulamin zastosowac ?
Yossarian... gdybym był głową kościoła katolickiego, za życia bym Cie kanonizował! Nie chciałem mu tego wprost pisać, ale znalazł się ktoś kto łopatologicznie potrafił mu to wszystko wyłożyć

ps. wolfy pewnie szybko nie odpisze bo poszedł z kolega fialo grać w piłkę na podwórko, wróca koło 13 jak matka na obiad zawoła
ps2. ciekawe który z tej dwójki będzie stał na bramce?
Powód: wolfy poszedł grać w piłkę
Ostatnio edytowane przez Matejas_ : 09.08.2014 o godz. 09:10.
Odpowiedz cytując