Wyświetl pojedynczy post
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.08.2014, 22:34
Grantar napisał(a):Wyświetl post
Przyznaje że nie ogarniam twojego kibicowania. Ja kibicuje (po swojemu) drużynie Wisła Kraków. To proste. Kibicuję jak jest dobrze i jak jest źle. Po co to komplikować.
Ok prezes jest be i nie zamierzam go tu bronić. Ale gdzie piłkarze ? gdzie sława i renoma Wisły ? Nie jest powodem do chwały bankructwo i spadek do A klasy dla żadnego klubu więc jak można uważać to za dobre rozwiązanie ?
Czy w A klasie będzie można walić racami we własny stadion ?
Czy w A klasie akcja 1 zł od biletu będzie miała sens ?
Będziecie czuć się zwycięzcami, OK. ale to renoma Wisły ucierpi
a prezes ? .....
wbrew wszystkim waszym opiniom znajdzie pracę może nawet bardziej intratną ....
ty dalej nie pojmujesz. Ja nie piszę, że to optymalne rozwiązanie, ale że to rozwiązanie awaryjne, bardzo prawdopodobne, jesli dzisiejsi włodzarze będą ciągnąć Wisłę do zagłady.
Zresztą ja też kibicuję jak jest dobrze i jak jest źle. Ale tu nie chodzi o sytuację dobrze-źle. Tutaj chodzi o to, że obecna jednostka organizacyjna Wisła Kraków S.A. działa na szkodę sekcji piłki nożnej Wisły Kraków. Jak ktoś działa na niekorzyć naszego klubu, to kibice Wisły Kraków mają obowiązek interweniować.

Ja też kibicuje drużynie Wisły Kraków, w każdym meczu, cieszę się z każdej bramki, wygranej, z każdego punktu. Ale nie wspieram pozycji Jacka Bednarza poprzez swoją obecność na trybunach. Gdyby wielu z nas dalej chodziło na mecze, a tylko trybuna C stała pusta to nic by sie na Wiślę nie zmieniło. Dlatego, że ogół prawdziwych kibiców poparło bojkot dlatego w ogóle sa te rozmowy.

Jacek znajdzie pracę jedynie u POjebusów, ale mam nadzieję, że ich władza w Polsce szybko się skończy. A następnie wielu z nich znajdzie swoje miejsce za kratkami.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 08.08.2014 o godz. 22:58.
Odpowiedz cytując