Wyświetl pojedynczy post
Krav
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.08.2014, 21:15
sami jesteście sobie winni, tylko i wyłącznie Wy, dowalanie się do UEFY w tym przypadku jest po prostu żałosne. Zgadzam się, w dwumeczu sportowo byliście zdecydowanie lepsi, ale przez ignoranctwo jakieś blond-dzidy i bambo macie co macie.
Także pretensje do siebie miejcie. Przepis jest przepis - dura lex-sed lex, mogli Wam dać walkowera i to zrobili a pisanie o tym, że Celtic na pewno by nie dostał, będąc na Waszym miejscu też jest śmieszne i żenujące bo tego się nigdy nie dowiemy.

Jak się spóźnisz do skarbówki jeden dzień, ze złożeniem PIT-a i doj.ebią Ci karę to też się będziesz pultał, że to tylko jeden dzień, jak złożysz wniosek po terminie i dostaniesz odmowę też ? Bez jaj

Sfrajerzyliście się jak nigdy przedtem i pewnie nigdy potem, ale nie żal mi Was ani trochę. Tym bardziej jak słyszę zapowiedzi piłkarzyków, którzy mówią, że celem jest finał na Narodowym , k.urwa ja zawsze wiedziałem, że Wy w tej Warszawce macie kompleks wyższości i nie wiadomo jakie mniemanie o sobie, ale to wygląda teraz tak, jakbyście w tej LM już byli, po pokonaniu Realu czy Man Utd kilkoma bramkami, normalnie Dream Team i po chamsku, tylni drzwiami ze niej Was wyj.ebali. ŻENADA.

Chciałem, żebyście dostali Aktobe, sprawdziło się. Mam nadzieje, że oni postawią Was do pionu.
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
Odpowiedz cytując