lazy napisał(a):

A czy my naprwdę musimy ten "reset" testować na sobie?
Czy bardziej "nie lubimy" Bednarza czy bardziej kibicujemy drużynie? To byłaby ciekawa ankieta btw.
Bednarz to przykrywka walki o władzę, a tą o ile mi wiadomo Cupiał dzieli się niechętnie...
|
Wolałbym nie testować, ale to realne rozwiązanie. Niestety. W sytuacji gdy klub zbankrutuje to nie będzie wyjścia. A do bankructwa prowadzą go od lat nasi włodarze.
Grantar napisał(a):

nie bardzo wiem co zmieniłoby zacytowanie reszty twojej wypowiedzi , skróciłem ją ale reszta nie miała znaczenia dla meritum ....
Owszem nieco inaczej wygląda kontekst twojej wypowiedzi jeśli (jak teraz napisałeś) miałeś na myśli Wisłę Kraków S.A. a nie klub no ale pozostaje pytanie komu kibicowałeś przez ostanie 10 lat ... ? Tego nie da się tak rozdzielić ....
Nie może być tak że jak Cupiał daje kasę to to jest nasza Wisła a jak są pustki w kasie i niepowodzenia oraz nieroztropny prezes, to już jakaś tam spółka akcyjna ...
|
Widzę, że nie pojmujesz że ja i wielu innych kibicuje Wiśle Kraków, a nie Wiśle Kraków S.A. Ta jednostka tylko administruje sekcją seniorską piłki nożnej Wisły Kraków.
Do momentu kiedy ta jednostka działa na korzyść Wisły Kraków to ją wspieram. Kiedy działa przeciw to nie ma powodu ich wspierać.
Matejas_ napisał(a):

|
Nie takie klubi już się po upadku nie podniosły. Zobaczymy za kilka lat gdzie będzie Polonia Warszawa czy Łódzki KS?
|
Powiem Ci gdzie jest Lechia Gdańsk i Pogoń Szczecin. Są w TME, tam gdzie my i mają się lepiej niż my. Polonia i ŁKS też niedługo wróca do TME.