Wyświetl pojedynczy post
shaggy
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.08.2014, 19:58
krwawy napisał(a):Wyświetl post
gdzie jest ekspert shaggy?
krwawy napisał(a):Wyświetl post
Ta Steaua nie potrafiła z nami wygrać rok temu i w LM same w.......,wiec tu bym dyskutował.
Co do Celticu, no co to mówić obawiam się że Celtic był bardziej chooojowy niż Legia dobra.
Mimo to jednak jesteśmy mocniejsi niż rok temu i powalczyć możemy. Z góry mówię że nie chodzi o Piechów i Lewczuków.
shaggy będzie miał ciężki urlop
Oj
Co niektórzy widzę oczekiwali powrotu shaggyego z urlopu przebierająć z niecierpliwoscia nogami. Oto i jestem

Już łykali kolejna przeszkodę w 4 rundzie eliminacyjnej, czuli się tak mocni, że nie bali się nikogo. Balonik znowu był pompowany przez wszystkich naokoło. A tu nagle buuum i o mało się kolumna Zygmunta nie przewróciła (po raz kolejny). Ktoś już pisał że kibice (L)osersów (ależ to określenie do nich pasuje) są mistrzami we wciskaniu korka do dopiero co otwartej butelki szampana…

Widzę, że niektórzy na tym forum chętnie wybrali by się do Warszawy i składali wieńce kondolencyjne na Łazienkowskiej. Śmieszy mnie to bo po Levadii czy Karabachu jakoś nie widziałem (L)osoersów zalanych łzami (chyba, że ze szczęścia) dlatego postawa co poniektórych z Was jest żenująca… Wystarczyło, że Wesz(L)o w a jakże relacji Live bije pokłony a Stanowski tuli do piersi legiunie: "...., dupa i kamieni kupa. Celtic niech się udławi tym awansem, godnym pogardy i hańbiącym. Legio, na boisku byłaś wielka. Gratulujemy piłkarzom i strasznie im współczujemy. Ich marzenia były na wyciągnięcie ręki. Zrobiliście, co tylko było w waszej mocy, by awansować. Jedna zatrudniona w klubie niekompetentna osoba zmasakrowała was i całą waszą walkę. To marne pocieszenie, ale w oczach ludzi jesteście zwycięzcami." - jakie to słodkie. Weszło nawet wypuszcza koszulki w barwach Legii z napisem Fuck Uefa Ci którzy tak płaczą mogą już składać zamówienie…

Przydupasy z weszlo na każdym kroku powtarzaja przy licencjach ligowych jak ważne jest trzymanie twardych zasad a teraz z UEFA, które po proztu wyegzekwowało przepisy robi głównego winowajce...żenua

Ani trochę mi nie żal Leśnodorskiego i jego paczki. Może prezio w końcu zamiast na Wiśle, Smudzie, Lechu, Rumaku i innych klubach ligi skupi się na własnym grajdole, który podobno jest prowadzony w sposób tak profesjonalny jak żaden inny w Polsce… Nie ma co Legia zapisała się w historii polskiej piłki dzięki niemu…
Pijar Leśnego przegonił go ukłonił mu się i pokazał wała… Tak się chciał przypodobać kibicom i dać Lechowi prztyczka w nos i podkupił piłkarza Lechowi – los tak chciał, że akurat ten piłkarz spowodował, że z Legii śmieje się cała Europa. Leśny chciał być modern i trendy więc posadził na ławce kierownia w szpileczkach co nie zna przepisów (na szczęście dla niej nie znają tych przepisów i jej koledzy wiec wina rozkłada się na częsci)
Odpowiedz cytując