Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.08.2014, 19:19
wolfy napisał(a):Wyświetl post
My nawet nie umiemy wprowadzić internetowej sprzedaży biletów. Znaczy była, ale wadliwa, a obecnie jest nowa, ale niedziałająca.
Aaaa dobrze że wspominasz. Mój ostatni konik. Rano nie dało się wejść, potem z bólami komunikat techniczny, potem dalo sie wyczuć przekierowanie na http://hps.kupbilety.pl/ a teraz popełniają 'maintenance', cytuję: 'Trwają prace nad sklepem www. Przepraszamy'.

Zastanawiam się czy można większy syf zrobic... ale cięzko. Także nie ma co się spinać - trzeba ostrożnie szykowac sie na 'rekord' frekwencji z Ruchem.

wolfy napisał(a):Wyświetl post
Proponuję więc jednak nie śmiać się z Legii zbyt głośno, bo jest to śmiech żebraka, że komuś w mercu szybę potłukli. Stać go było na merca, stać go pewnie na szybę, a my nadal będziemy grzebać w śmietniku.
Pienknie powiedziane. Ale zauważ ze jak damy d... i spaniemy to możemy bardzo długo grzebac w kuble, m in. ze śmieciami po Cracovii. Pomijam fakt, że Wisła na długi czas (lata) stanie się klubem lokalnym i znikając z C+ oraz ogolnopolskiej prasy stanie się klubem zaściankowym. Nie bardzo wiem więc dlaczego kolegę Matejas_ tak surowo oceniasz - ma dużo racji. Zbyt dużo.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując