Wyświetl pojedynczy post
Smuga
Senior Member

Od: 07.2013

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.08.2014, 17:17
Hives4 napisał(a):Wyświetl post
Co teraz odkopiecie? Co zrobił/powiedział Smuda 15 lat temu?
Cytat:
A, choćby to.

- Sprawdzę każdego piłkarza, który może nam coś dać. Nawet jak mi pan albo moja mama zaoferuje - mówi w rozmowie z serwisem sport.tvn24.pl trener Wisły Kraków, Franciszek Smuda, który w ten oto sposób stara się bronić decyzji o testowaniu nieznanego nikomu Rumuna, Sorina Oproiescu.

Całe zaś z, nim zamieszanie Smuda kwituje stwierdzeniem: - Słyszałem o tym wszystkim. Ale to nie jest tak, że to nie jest piłkarz, tylko jakiś murarz albo piekarz.

Trener Wisły przyznał jednocześnie, że zna menadżera, który zaproponował Wiśle Oproiescu oraz poinformował, że Rumun testowany będzie do jutra i być może dostanie szansę gry w dzisiejszym sparingu przeciwko Zawiszy Bydgoszcz.
Wszyscy wiedzieli od pewnego momentu, że Rumun to zwyczajny oszust, który z piłką nie miał nic wspólnego, a taki autorytet trenerski się nie połapał, iż ma do czynienia z kompletnym amatorem? O tym mitycznym trzecim okienku w trakcie, którego mieli przychodzić ponadprzeciętni piłkarze też wielbiciele Franciszka jakoś szybko zapomnieli. Na dokładkę wspomnę o kompromitującej serii porażek w rundzie wiosennej ubiegłego sezonu i świetnych przygotowaniach zimowych Frania po, których piłkarze człapali i łapali kontuzję za kontuzją. Wystarczył jeden rzutem na taśmę wygrany mecz, a już padają zarzuty o hejterstwo wobec Cudotwórcy bez, którego ten klub runie jak domek z kart.
Ostatnio edytowane przez Smuga : 08.08.2014 o godz. 22:16.
http://www.wislakrakow.com/forum/signaturepics/sigpic239871_1.gif
W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!!
Odpowiedz cytując