Wyświetl pojedynczy post
Grantar
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.08.2014, 14:30
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Nie wyrywaj zdań z kontekstu, skoro brak Ci argumentów. Upadek S.A. to nie koniec Wisły, tak samo jak bankructwo Pogoni za czasów Ptaka, czy Lechii wcześniej nie zakończyło historii tych klubów. Wróciły silniejsze, bez horrendalnego zadłużenia i patologii. Ale o tym już była dyskusja.

Co zrobiłeś dla Wisły, żeby oceniać postawę panów Wawro i Szymańskiego? Ile poświęciłeś jej prywatnego czasu, ile pieniędzy? Odpowiedz sobie na to pytanie a wtedy może zrozumiesz, gdzie możesz sobie wsadzić swój sarkazm...
Po pierwsze: nie cytowałem całej wypowiedzi Domina bo jej sedno było właśnie w wytłuszczonych zdaniach .. żadna złosliwość ...
Po drugie: czy domin_czyzyny to któryś z panów Wawro lub Szymański ? jeśli nie to się dop...asz ?
Po trzecie: Jeśli nie kręcę betonu na wielka skalę to nie mam prawa pisać że bankructwo klubu któremu kibicuje jest złem ?
Może wielki informatyk się tu pochwali swoim wkładem ? jak nie to co to za ustawianie do kąta ? Póki co kolega St_Yabol na piechotę zlicza wyniki typowania meczy Wisły a przecież taki geniusz jak Ty zrobiłby odpowiednia aplikację w tydzień.
A może zapytasz ile w Wisłę włożył Cupiał On tez nie powinien się odzywać ?

Ale to wszystko nic.
Dla mnie szokiem jest utożsamianie klubu o takich tradycjach z aktualnym Prezesem i ustawienie własnych ambicji ponad dobro klubu.
To co ? wymażecie te kilka lat z historii WISŁY bo prezesem jest Bednarz ? To jest nadal Wisła Kraków panowie.
Ostatnio edytowane przez Grantar : 08.08.2014 o godz. 14:34.
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
Odpowiedz cytując