Wyświetl pojedynczy post
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.08.2014, 14:17
fialo napisał(a):Wyświetl post
Nie żałuję ich, mam to w dupie, logiczne że zycze im wszystkiego najgorszego, ale niech to sie odbywa na zasadach sportowych. Zasady, to ogolnie slowo klucz w tej dyskusji. Kara finansowa by spokojnie wystarczyla. A, że polskie kluby = kibice, oprawy i wszystko to, czego UEFA Mafia nienawidzi, to mamy taki efekt, że ich wyruchali bez skrupułów.

Legia mnie ani ziębi, ani grzeje, są 400 km stąd, nie mam na nich zbyt wielkiego ciśnienia w przeciwienstwie do 99% forum. Nienawidzę szczerze jebanej Uefy i tego co robią z futbolem po prostu. Prawo powinno byc stanowione w taki sposób, żeby było adekwatne do wykroczenia. Bo wpuszczenie zawodnika na 6 min przy rozstrzygniętym wyniku i w konsekwencji wypad z pucharow to gruba przesada w porownaniu do skali "przewinienia".

PS.

Skoro wstąpiły w was nowe siły, po odpadnięciu 'najwiekszego wroga' z LM, dziękując za dyskusję, uprzejmie przypominam, że żydy grają dziś o 18, można spożytkować nadmiar energii
Czy wstawianie zawieszonego zawodnika odbywa się na zasadach sportowych?
Nie wiedzieli? Zapomnieli? Pomyłka? No sorry, ale czy to Uefa się pomyliła, czy Legia?
Właśnie bardzo dobrze, że wykluczają. Jaką kare finansową preferujesz? 15 tys? 50? 100 000? I co zaraz każdy bezkarnie sobie będzie zawieszonych zawodników wstawiał, bo stwierdzi, że sam awans do LM się na tyle opłaca, że .... tam z karą. Walkower jest ewidentnie adekwatną karą. Nie wolno grać w 12 na 11. Nie wolno nie przyjechać na mecz i nie wolno aby zawieszony piłkarz grał. To są zasady sportowe. Ty chcesz, żeby Legia była uprzywilejowana. To nie są zasady sportowe.

Po drugie nie mieszałbym spraw kibicowskich do zasad gry w piłkę. Sorry, ale takie denne nadużycie, że śmierdzi mi takich ślepym, fanatycznym podejściem. Też UEFĘ nie trawię, ale trochę obiektywizmu trzeba zachować. Legia została ukarana walkowerem, my mamy radochę, ale obiektywnie trzeba przyznać, że winę ponoszą oni i pretensje mogą mieć tylko do siebie. "Miałeś chamie złoty róg..."
I tyle
Ostatnio edytowane przez palikot : 08.08.2014 o godz. 14:20.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując