kws napisał(a):

Pół żartem, pół serio... to skoro wy tez cierpicie za zatrudnionych w klubie działaczy (jednego konkretnie):
My mamy się cieszyć, czy wam współczuć z tego powodu ?
Masz racje, dobrze wam, bo to wasz właściciel go zatrudnił, a nie kibice (wtedy bym współczuł).
Poważnie:
To zawsze są sprawy kibiców, bo oni dostają najbardziej. Piłkarz ma taką kasę, ze i tak go nie boli ten brak LM, więc mijasz się z prawdą.
Za błędy działaczy płacicie tez wy....prawda czy nie ?
|
Gdyby UEFA zamknęła Wam trybunę, stadion lub wydała 1000 zakazów to byłbym z Wami solidarny.
Gdyby ten działacz zamknął Wam trybunę, stadion albo wydał 1000 zakazów to też byłbym z Wami solidarny.
Jednak jeśli Wasz działacz lub działaczka popełnia błąd raczej w sferze piłkarskiej niż kibicowskiej, który jest w dodatku błędem 0-1, to mam Was w dupie. To tak jakby Wasz piłkarz nie strzelił karnego (albo 2 )

fialo napisał(a):

Nie żałuję ich, mam to w dupie, logiczne że zycze im wszystkiego najgorszego, ale niech to sie odbywa na zasadach sportowych. Zasady, to ogolnie slowo klucz w tej dyskusji. Kara finansowa by spokojnie wystarczyla. A, że polskie kluby = kibice, oprawy i wszystko to, czego UEFA Mafia nienawidzi, to mamy taki efekt, że ich wyruchali bez skrupułów.
|
niestety nie, regulamin nakazuje walkower
fialo napisał(a):

|
Legia mnie ani ziębi, ani grzeje, są 400 km stąd,
|
ja zawsze myślałem, że jesteś z Krakowa, ale jeśli masz do Wa-wy 400 km to musisz być z Zakopaca albo Nowego Sącza ;-)
fialo napisał(a):

|
nie mam na nich zbyt wielkiego ciśnienia w przeciwienstwie do 99% forum.
|
to tak jak ja. Mam L w "wielkim poważaniu", ale gdyby coś takiego przytrafiło się ....ie zza miedzy to co innego, wtedy radośc byłaby przeogromna ;-)
fialo napisał(a):

|
Nienawidzę szczerze jebanej Uefy i tego co robią z futbolem po prostu. Prawo powinno byc stanowione w taki sposób, żeby było adekwatne do wykroczenia. Bo wpuszczenie zawodnika na 6 min przy rozstrzygniętym wyniku i w konsekwencji wypad z pucharow to gruba przesada w porownaniu do skali "przewinienia".
|
nie jest to zgodne z duchem gry, ale co zrobić. Celtic by ich pozwał do sądu i mieliby przejebane, musieliby wypłacać im rekompensatę, bo pewnie zamiana Celticu na Legie nie byłaby możliwa.
Prawo UEFA to jeden wielki burdel, z tym masz rację.