fialo napisał(a):

Nie żałuję ich, mam to w dupie, logiczne że zycze im wszystkiego najgorszego, ale niech to sie odbywa na zasadach sportowych. Zasady, to ogolnie slowo klucz w tej dyskusji. Kara finansowa by spokojnie wystarczyla. A, że polskie kluby = kibice, oprawy i wszystko to, czego UEFA Mafia nienawidzi, to mamy taki efekt, że ich wyruchali bez skrupułów.
Legia mnie ani ziębi, ani grzeje, są 400 km stąd, nie mam na nich zbyt wielkiego ciśnienia w przeciwienstwie do 99% forum. Nienawidzę szczerze jebanej Uefy i tego co robią z futbolem po prostu. Prawo powinno byc stanowione w taki sposób, żeby było adekwatne do wykroczenia. Bo wpuszczenie zawodnika na 6 min przy rozstrzygniętym wyniku i w konsekwencji wypad z pucharow to gruba przesada w porownaniu do skali "przewinienia".
PS.
Skoro wstąpiły w was nowe siły, po odpadnięciu 'najwiekszego wroga' z LM, dziękując za dyskusję, uprzejmie przypominam, że żydy grają dziś o 18, można spożytkować nadmiar energii
|
Nie przesadzaj.. od dziesiatek lat jest takie przepis: gra nieuprawnionego zawodnika = walkower i nie wązne czy to c klasa czy LM, zagrał 5 minut czy 90. w tym przypadku popieram Uefa.
c klasowi "działacze muszą o tym wiedziec bo inaczej dostaną - 3 pkt i w dodatku kare finansową która stanowi nie raz 1/10 budżetu klubu, więc dlaczego kluby z "poważniejszej" pólki miały by być traktowane inaczej? przepis jest przepis i nic tutaj do rzeczy nie ma AMF i inne anty fifa/uefa