fialo napisał(a):

Posłuchaj pajacu z Barcelony.
Against Modern Football. Fuck UEFA.
Mówią Ci coś te dwie świete zasady ultrasow z całej Europy?! ....y z UEFA zabijają futbol na naszych oczach, papierki ważniejsze niż boisko, a banda paziow się głupio cieszy. Legii życzę jak najgorzej ale zasady kibicowskie są jasne: na pierwszym miejscu AMF !! Później lokalne animozje, zresztą z kim ja rozmawiam większość z was stadion widzi w TV. Dziś Legia jutro Lechia pojutrze Wisła. Ta mafia na każdego coś znajdzie. Dla nich liczą się tylko srebrniki. We care about money.
Fuck UEFA!
|
Idź się przejdź, zaczerpnij powietrza...
Jakie AMF?

Nie wiem czy się zdążyłeś zorientować, ale tu mówimy o piłkarzu ZAWIESZONYM a nie o racach i kibicach?
Tu chodzi o to, że grał piłkarz, który był ZAWIESZONY za kartki! Nie rozumiesz tego? Ma czerwoną - dyskwalifikacja 3 mecze. Sugerujesz, że ...., z kartkami? To może .... ze spalonymi, autami i innymi zasadami gry. Złamali zasadę i koniec. Mają regulamin i koniec, bo zaraz każdy by korzystał i w ch uja grał. Prawo to prawo. Nie ma możliwości obejścia, chyba żeby się im to opłacało, ale wtedy taki numer musiałby wystrzelić Real Madryt z jakimś słabeuszem, ale Legia to nie Real Madryt(koszty pójścia im na rękę się nie zwrócą), więc się trzeba z tym pogodzić i wziąć to na klatę jak mocni ludzie, znaczy Legia, w tej sytuacji bo ja mówię teraz ogólnie o naszej sile piłkarskiej jako całości.