Wyświetl pojedynczy post
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.08.2014, 13:28
fialo napisał(a):Wyświetl post
Posłuchaj pajacu z Barcelony.

Against Modern Football. Fuck UEFA.

Mówią Ci coś te dwie świete zasady ultrasow z całej Europy?! ....y z UEFA zabijają futbol na naszych oczach, papierki ważniejsze niż boisko, a banda paziow się głupio cieszy. Legii życzę jak najgorzej ale zasady kibicowskie są jasne: na pierwszym miejscu AMF !! Później lokalne animozje, zresztą z kim ja rozmawiam większość z was stadion widzi w TV. Dziś Legia jutro Lechia pojutrze Wisła. Ta mafia na każdego coś znajdzie. Dla nich liczą się tylko srebrniki. We care about money.

Fuck UEFA!
Idź się przejdź, zaczerpnij powietrza...
Jakie AMF? Nie wiem czy się zdążyłeś zorientować, ale tu mówimy o piłkarzu ZAWIESZONYM a nie o racach i kibicach?
Tu chodzi o to, że grał piłkarz, który był ZAWIESZONY za kartki! Nie rozumiesz tego? Ma czerwoną - dyskwalifikacja 3 mecze. Sugerujesz, że ...., z kartkami? To może .... ze spalonymi, autami i innymi zasadami gry. Złamali zasadę i koniec. Mają regulamin i koniec, bo zaraz każdy by korzystał i w ch uja grał. Prawo to prawo. Nie ma możliwości obejścia, chyba żeby się im to opłacało, ale wtedy taki numer musiałby wystrzelić Real Madryt z jakimś słabeuszem, ale Legia to nie Real Madryt(koszty pójścia im na rękę się nie zwrócą), więc się trzeba z tym pogodzić i wziąć to na klatę jak mocni ludzie, znaczy Legia, w tej sytuacji bo ja mówię teraz ogólnie o naszej sile piłkarskiej jako całości.
Ostatnio edytowane przez palikot : 08.08.2014 o godz. 13:31.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując