riv napisał(a):

Po takim czymś to nawet śmiać mi się z Legii nie chce. Tak zgolić frajerów z celticu a potem dostać w ryj przy zielonym stoliku to tragedia :/ Szczególnie, że kiedyś tam jacyś Węgrzy czy Bułgarzy w podobnej sytuacji dostali tylko karę finansową.
Ja rozumiem, że celtic liczy na duży hajs z LM ale stali się właśnie pośmiewiskiem Europy. A żeby jeszcze ten Maribor ich powiózł to dopiero będzie beka.
|
Na Maribor tez cos znajda...hahahah jak to mowia "daj mi czlowieka a ja znajde na niego paragraf" hahaha trzeba powiedziec, ze Legia poprawila mi chumor po calym tygodniu ciezkiego zapierdalania. Proponuje zeby ktoregos z tych wielkich gwiadorow np no tego Saaa co to mial napierdalac bramek wiecej niz Zuraw, Svitlica, Franek razem wzieci, zamiast chlop sie ma meczyc na boisku lepiej go do biurka u niech dokumenty przed meczami przeglada moze wiecej takiego babola nie odjebiecie, a i Orlando wkoncu do czegos sie przyda i odnajdzie swoje powolanie w zyciu.
fialo napisał(a):

Widzę, że zbiorowa onanizacja, bo "największy wrog Legia Warszawa" odpadł w chorych okolicznościach.
Odwróć sobie jeden z drugim sytuację, w której Wisła gwalci poważnego wydawaloby się rywala 6-1, a później zostaje wyjebana przez organizację przestępczą, dbajaca tylko o stan swojej kasy. Dalej tak by było śmiesznie i przyjemnie? Przeciez to sie mozna pociac w takiej sytuacji.
Barcelonę by tak wyruchali? Real Madryt? A no właśnie.
|
Napisz list do Bednarza z oficjalna prosba aby nasz najblizszy mecz z L oddal walkowerem jako wyraz wspolczocia i gest solidarnosci dla L za odpadniecie z LM hahahahhaa