Wyświetl pojedynczy post
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.08.2014, 10:21
irman napisał(a):Wyświetl post
Chyba pierwszy raz w życiu życzyłem im dobrze. Odjechali nam już tak daleko, że żaden argument o odskoczeniu finansowym po awansie do LM do mnie nie przemawiał. Pomyślałem więc, a dobra niech w końcu ktoś awansuje. Może będzie to korzystne dla całej naszej zasranej ligi. I nawet nie kibicowałem Celticowi. I nawet z podziwem patrzyłem na wynik dwumeczu (chociaż Celtic to leszcze teraz). I nawet życzyłem im Ludogorca a nie Steuy. A tu coś takiego.

Niepojęte jest jak przez takie gówno można stracić dziesiątki milionów złotych. To jest rekord świata.
Podpisuję się jak najbardziej. Śmierdzący awans celticu rękami smutnych panów z ORGANIZACJI MAFIJNEJ jaka jest Uefa będzie zapamiętany na lata. Liczę ze na kogokolwiek trafia ten lewacki klub dostanie oklepane jak trzeba. To jest wbrew jakiemukolwiek duchowi sportu. To co robi z piłką nożną uefa poprze zakazy, nakazy, chore kary, represje dla kibiców, podziały na równych i rowniejszych - wyobrażacie sobie, żeby taka Barcelona odpadla w takich okolicznościach - patologia i zaprzeczenie istoty futbolu.

Z punktu widzenia kibica Wisły, oczywiście lepiej jak ich nie ma w LM, niż jak są. Ale wolałbym żeby to się odbyło na boisku. Jak wygrali 6-1 - powinni przejść, my powinniśmy pracować, żeby też odnosić takie wyniki. Po ludzku zwyczajnie jest mi strasznie szkoda kibiców L, nie potrafię sobie wyobrazić co bym czuł odpadają w takich okolicznościach.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując