Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.08.2014, 09:49
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Jego głowa musi spaść, ku przestrodze ewentualnym naśladowcom.
Jest idealny moment by zadbać aby naśladowców nie było. Wyciągnąć rękę do Pilcha. Tyle że nie wiem czy Panowie którzy rządzą siłą, czy za pomocą retoryki jaką u Ciebie widzę, nie sa za miętcy na takie rzeczy, chyba że im Czerwiński pomoże. Pewne jest że ręka Pilcha jest na wyciagnięcie ręki, blisko jak nigdy do tej pory.

wolfy napisał(a):Wyświetl post
Nie zasługuje na wypełnienie kontraktu po tym co zrobił.
Rozpatrujesz pozostanie w kategoriach nagrody? Pieniądze już ma, pytanie czy stworzy mu się klub kokosa czy nie. Większą karą jest życ z upokorzeniem,i pić własne piwo w świadomości że swój tyłek zawdzięcza się Czerwińskiemu.

IMHO Wszystkie drogi prowadzą do Rzymu - Bednarz powinien zostać i zamilknąć. I dla dobra wszystkich czekac na topór Cupiała.

Nie mam tutaj nic do dodania więcej - poza tym może że rozumiem 'twarda' postawe.
Natomaist uwazam że jest to dychą z talii kart. Mozna zdecydowanie lepiej zagrać i niekoniecznie trzeba licytowac w tym rozdaniu.

adam_09 napisał(a):Wyświetl post
Powtórzę to co już wielokrotnie pisałem. Cupiał w chwili obecnej z uwagi na duże problemy w TF wynikające ze spraw toczonych z PFRON`em kompletnie nie interesuje się sytuacją Wisły. Wierzyciele ( banki ) tak samo obecnie naciskają TF jak inni wierzyciele Wisłę. Bednarz pozostanie na stołku aż do czasu jakiegoś zrywu, punktu kulminacyjnego lub krytycznego.
Następny argument za tym że Bednarz powinien choćby w kamieniołomie na konto Wisły pracować.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 08.08.2014 o godz. 09:58.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując