Wyświetl pojedynczy post
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.08.2014, 22:17
Zwitter napisał(a):Wyświetl post
Mimo, że ich nie lubię to mam nadzieje, że tylko na karze finansowej się skończy. W dwumeczu ich rozwalili 6:1 w dodatku Bereszyński wszedł tylko pod koniec i na wynik nie miał żadnego wpływu więc moim zdaniem byłoby niesprawiedliwe żeby ukarali ich walkowerem.
Jak przejdziesz na pasach na czerwonym świetle na pustej drodze to też nie masz wpływu na zagrożenie, ale mandat możesz dostać. Przepis to przepis.

Kolejną sprawą jest to, że np. jakby ukarali finansowo klub to potem inne mogłyby tak kombinować w przypadku kluczowych zawodników ,,wystawmy ich, dostaniemy karę, ale i tak odbije nam to kasa z awansu". Kto wie jak było tutaj. Jakoś nie chce mi się wierzyć, że w profesjonalnych rozgrywkach, w profesjonalnym klubie ,,z wrażenia zapomnieli" sobie o jego karze. To nie jest podwórkowa liga szóstek, tylko eliminacje do Ligi Mistrzów.

Też jestem zawsze za tym, żeby wynik meczu weryfikowało tylko boisko, tyle, że za głupotę się płaci to raz, a dwa skoro na boisku przebywał nieuprawniony zawodnik (słusznie nieuprawniony) to to też takie fair nie jest względem choćby zasady ,,niech wygra sport".

Aczkolwiek osobiście wolę, żeby jednak to Legia awansowała do IV rundy. Szczerze to nie chce mi się potem przez lata słuchać, że gdyby nie to to by grali w LM itp.
Ostatnio edytowane przez R33 : 07.08.2014 o godz. 22:23.
Odpowiedz cytując