Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.08.2014, 09:15
palikot napisał(a):Wyświetl post
Moja prośba jak ktoś z SKWK to czyta, czyta niech poda dalej. Na następnym spotkaniu omówcie z nim proszę terminologię nazywania ludzi którzy łamią prawo na stadionie, którą potem on się będzie posługiwać w mediach. Jak ktoś nie napada, nie morduje, nie wymusza haraczy, nie strzela do ludzi i nie prowadzi działalności mafijnej na stadionie - to nie jest bandytą. (....) Na następnym spotkaniu omówcie z nim proszę terminologię nazywania ludzi którzy łamią prawo na stadionie
Przecież napisał wyrażnie że zmienił nomenklaturę:

Cytat:
że trzeba oddzielić ziarno od plew.
Czyli nie 'bandyci' a 'plewy'. Zobaczysz, różnica jest taka że Tadek odsieje ziarno od plew i okaze się ze plew nie ma. A Bednarz losowo znalazł 400.

Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Tylko niepotrzebnie rzucił taki tekst (...) Zabrako jeszcze tylko pochwaly dla Putina.
Potrzebnie.
Dobrego dyplomate poznać po tym ze potrafi zrobić dobrze sobie, wszystkim wokół, i tym których na na miejscu nie ma. Myślę że tymi krokami jest w stanie zaskarbić sobie wdzięczność JB, ale to na końcu. Na razie SKWK trzeba przerobić.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 07.08.2014 o godz. 09:50.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując