Wyświetl pojedynczy post
c.
Senior Member

Od: 10.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.08.2014, 23:22
Ale daje do zrozumienia tymi slowam ze sa jacys bandyci, ze jest niebezpiecznie, nie wiadomo co jeszcze.. jako dyplomata nie powinien uzywac takich slow, ja to osobiscie zle odbieram, ciagle ten bandyta i bandyta.. nie robmy z kogos ktos odpali race czy zaprezentuje oprawę bandytą (bo nic poza tym na stadionie Wisly sie nie dzieje) , jeszcze wzmianka o jakiejs parowie Sienkiewiczu... klub tonie w dlugach a Bednarz jedzie do Warszawy zeby pokazowe z Sienkiewiczem robic. Politycy zasrani... dzien w dzien lamią prawo i robią w ch..ja. ludzi.

bandyta to jakis pojeb z maczętą co zabija 20-letnia dziewczyne i jej dziecko.

on sie nie moze prasą przejmować.. tak jak prezes Legii sie nie przejmuje i bardzo dobrze na tym Legia wychodzi.
Przejmowac sie nalezy Wisłą, a nie tym co jakis jełop napisze w jakiejs internetowej gazetce.

zaplusował wzmianką odnosnie zlotowki od biletu.. czyli Bednarz dotrzymal slowa, wszystko bylo ustalone i nagle przygral w ch..uja, wszystko sie zgadza.

generalnie mam wrazenie, ze Tadek jeszcze jest troche pospianany.. nie ma pelnej wladzy w klubie i troche sie boi wypowiadac na szersze tematy i dosadniej.. dziwia mnie jedynie te jego wielkie oczy na fakt, ze dyskusji zadnej nie bedzie dopoki nie odejdzie Jacek Bednarz... od 5 miesiecy kazdy w Polsce i europie (bo scena kibicowska w europie tez sie interesuje nasza sytuacja) wie, ze warunek jest jeden - Jacek Bednarz out.. chociaz to moze kolejna zagrywka pod publiczke, w koncu to stary dyplomata

ten pacholek z Rady Nadzorczej to tez taki plastus niedoje..bany, on mysli, ze Tadka dadza do zarzadu i nagle bach, bach, wracamy na stadion, udajemy ze nic sie nie dzieje, a wszystkie problemy przykrywamy, dobrze pacholek wie, ze Bednarza trzeba wyj..ebac, ale trudno dyskutowac z pacholkiem, ktory pozytywnie ocenia prace Bednarza. Ow pacholek ma nas chyba za jakies niedorajdy zyciowe... czy on nie rozumie, ze glownym problelem jest osoba Jacka Bednarza
Ostatnio edytowane przez c. : 06.08.2014 o godz. 23:40.
Odpowiedz cytując