Wyświetl pojedynczy post
WislaFan123
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.08.2014, 22:08
Lukasz napisał(a):Wyświetl post
Calkowicie jestem za. Tylko kto zrobi? I za co?
Troche proponujesz taki model: 'zrobcie mi, potem dajcie pieniądze, będe je wydawał - obiecuje że wydam wszystko'. Niecały milion rocznie będzie to Was kosztowało. I mówią to Ci samo co dostali czarna polewkę tym którzy nie zgodzili się na złotówkę od biletu.

Co do UFA - zgoda, nie spłacili się jeszcze. Ale patrząc na to że była również działaniem dorażnym (spłata długów) mozna dać jej jeszcze troche czasu.
Mowie jakie działania mają być podjęte, wiele z tych rzeczy było proponowanych. Modelu żadnego jeszcze nie pokazałem, bo model taki, a dokladniej mówiąć strategia ma kilkadziesiat stron/slajdów. Nie dajcie pieniądze, tylko wydawajmy je mądrzej. Np zamiast plakatów na miescie, które wg wielu badań mają już bardzo, ale to bardzo niską skuteczność, można by było mieć reklamy w trzech największych Galeriach, w których łączna liczba tygodniowo to ok 1,5mln, z czego 70% w docelowej grupie tj 25-65. I to szczytowych godzinach.

Krok po kroku realizować pewien plan, i korzystać z możliwości umów barterowych i partnerskich. Jest wiele firm zainteresowanych, tylko odpowiednio je trzeba przekonać i pokazać w jaki sposób mogą z takich umów odnieść korzyści.

Nie obiecuje, że wydam wszystko, tylko że stopniowo co raz więcej gotówki będzie wpływało z różnych źródeł, co powinno pozwolić odbudowywać należną pozycję.

W obecnej sytuacji nie ma szans na Strategicznego, ba nawet na jakiegoś większego sponsora. To nie jest kwestia tylko ilości na trybunach, bardziej tego jak w tym momencie postrzegana jest marka Wisły, a jest fatalnie...

domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
Ale czego spodziewać się po gówno prawdzie... dajcie spokoj.
domin - to akurat onet doje***

wybiórcza:

Cytat:
Tymczasem Wisła otrzymuje kolejne finansowe ciosy, bo na niedzielnym meczu z Ruchem nie pojawią się kibice gości, którzy solidaryzują się z bojkotującymi kibicami Wisły. Podobnie było w meczu z Piastem i tak samo ma być na następnym spotkaniu z Lechią Gdańsk. - Ręce mi opadają - podsumowuje Czerwiński, ale mimo to wierzy, że SKWK jest zdolne do pójścia na kompromis..
onet:
Cytat:
Czerwiński musi negocjować z SKWK, które kojarzone jest z krakowskim środowiskiem kibolskim, oskarżanym o łamanie prawa i regulaminu Ekstraklasy SA w minionym sezonie. M.in. o ostrzelanie własnego stadionu racami, co przelało czarę goryczy w klubie i zmusiło do stanowczej reakcji prezesa Jacka Bednarza. W odwecie kibole i całe SKWK przestało wspierać klub, który ponosi teraz straty finansowe. Co więcej, "sympatycy" Białej Gwiazdy wpływają na kibiców innych drużyn, a ci w geście solidarności nie przyjeżdżają do Krakowa na mecze wyjazdowe.
Akurat artykul na wybiórczej wytonowany - no ale to tez dlatego ze nie pisala go ta szuja piotr jawor
Ostatnio edytowane przez WislaFan123 : 06.08.2014 o godz. 22:26.
Odpowiedz cytując