WislaFan123 napisał(a):

|
To dłuższy temat - konkluzja jest taka, że powinno się więcej robić i stopniowo odpalać kolejne rzeczy, które zwiększą frekwencje
|
Calkowicie jestem za. Tylko kto zrobi? I za co?
Troche proponujesz taki model: 'zrobcie mi, potem dajcie pieniądze, będe je wydawał - obiecuje że wydam wszystko'. Niecały milion rocznie będzie to Was kosztowało. I mówią to Ci samo co dostali czarna polewkę tym którzy nie zgodzili się na złotówkę od biletu.
Co do UFA - zgoda, nie spłacili się jeszcze. Ale patrząc na to że była również działaniem dorażnym (spłata długów) mozna dać jej jeszcze troche czasu.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA