Wyświetl pojedynczy post
WislaFan123
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.08.2014, 19:02
Lukasz napisał(a):Wyświetl post
A czego Twoim zdaniem w drugim kroku zarząda SKWK?

30 tys netto? Chyba za sztukę?
Wymieniłeś 9 projektów, na każdy chcialbys przeznaczyć średnio ok 3k netto?

Pierwsze z brzegu - niech ktoś wyspę zrobi za 1zł, to za czynsz i iedną osobę na zmianę zapłacisz 6k od wyspy. Drugie - reklama w autobusach - jeśli filmik zrobisz własnymi środkami, cena za miesiac zaczyna się od 3200 netto i jest tylko w 30 autobusach (http://www.mpk.krakow.pl/pl/cennik-r...ument,707.html) a gdzie tramwaje?. Dalej - 'Stworzenie obszernego portalu' - jak ktos go stworzy za 1zł, 1.5 etatu starczy na jego obsługę (wywiady, relacje, kuchania, turystyka)?

Wierzysz w istnienie agencji reklamowej prowadzącej na raz 9 projektów przy założeniu że ma 30 tys przychodu/mies? Prawie jak perpetum mobile.
Ale ja mówie miesiecznie ile utrzymanie by sie do tego odnosilo (nie zrobienie) biorąć pod uwagę UMOWY BARTEROWE I PÓŁBARTEROWE. W normlanych okolicznościoach to jakieś 60-70tyś netto miesięcznie. Na chwilę obecną ani nie sprzedaje się pełnego czasu reklamowego, ani wsystkich skybxow, ani VIPA - także te trzy rzeczy spokojnie można wykorzystać

Pozatym, może nie doprecyzowałem, bardziej chodziło mi o koszty kampanii - pracownicy wiadomo, że musieliby być zatrudnieni i to jest inny koszt. To sie wlicza w koszt odbudowy struktur Może i troche więcej by to kosztowało, ale zwrot pewny, ale trzeba szeroko rozumiany marketing prowadzić, choć niby miała to UFA prowadzić... Są 5 mscy i póki co to tylko umowa z Totolotkiem, która i tak nie była ich inicjatywą, a reszta się nie zmienila, może wproadzenie tego klubu 1906 gdzie i tak to pic na wode, biorąc pod uwage jakość VIPA.... To dłuższy temat - konkluzja jest taka, że powinno się więcej robić i stopniowo odpalać kolejne rzeczy, które zwiększą frekwencje
Odpowiedz cytując