Ale ja mówie miesiecznie ile utrzymanie by sie do tego odnosilo (nie zrobienie) biorąć pod uwagę UMOWY BARTEROWE I PÓŁBARTEROWE. W normlanych okolicznościoach to jakieś 60-70tyś netto miesięcznie. Na chwilę obecną ani nie sprzedaje się pełnego czasu reklamowego, ani wsystkich skybxow, ani VIPA - także te trzy rzeczy spokojnie można wykorzystać
Pozatym, może nie doprecyzowałem, bardziej chodziło mi o koszty kampanii - pracownicy wiadomo, że musieliby być zatrudnieni i to jest inny koszt. To sie wlicza w koszt odbudowy struktur

Może i troche więcej by to kosztowało, ale zwrot pewny, ale trzeba szeroko rozumiany marketing prowadzić, choć niby miała to UFA prowadzić... Są 5 mscy i póki co to tylko umowa z Totolotkiem, która i tak nie była ich inicjatywą, a reszta się nie zmienila, może wproadzenie tego klubu 1906 gdzie i tak to pic na wode, biorąc pod uwage jakość VIPA.... To dłuższy temat - konkluzja jest taka, że powinno się więcej robić i stopniowo odpalać kolejne rzeczy, które zwiększą frekwencje