Viper napisał(a):

Tak tak ^^ jasne jasne ^^
Sklep klubu piłkarskiego, którego kibice słyną z bójek na maczety, lub rzuceniem nożem w piłkarza a ostatnio z ostrzelania racami własnego stadionu. Przez kolejne 5 lat nie będzie plusem na wizerunku, nawet jak zagra w europejskich pucharach. Taki jest wizerunek kibica, zapijaczony bezrobotny troglodyta. Komu należy podziękować? na pewno piknikom
|
1. Kibice? Dobrze to sprecyzowałeś?
2. Wisła to 108 lat historii, a wydarzenie z 1998 roku jest już ciemną plamą na jej karcie.
Ogólnie mówiąc, po co bawić się w marketing skoro wszystko i tak będzie kojarzone z bójkami "kibiców" na maczety.
Viper napisał(a):

|
To sprawdź sobie jakie są ceny wynajmu. Nasz klub obecnie nie przebije oferty sieciówki, operatorów telekomunikacyjnych czy banków. Dwa Ci ludzie kalkulują jednak, w Galerii nie pojawi się sex-shop, czy inny sklep który może ich narazić na szkody czy utratę wizerunku. Jak chcesz możesz wierzyć w swoje "wydaje mi się". Jak z nimi kiedyś współpracowałem i wiem co mówię.
|
Pierwszy raz się spotkałem, aby sklep klubu piłkarskiego stawiać na równi z sex-shopem. Wiem, że Wisła miała dawniej Unimila jako sponsora, ale bez przesady.