Wyświetl pojedynczy post
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.08.2014, 08:33
Matejas_ napisał(a):Wyświetl post
Prawda jest taka, że Wisła w Krakowie nie jest tak modnym klubem jak w Warszawie Legia i u nas nigdy takiej sprzedaży się nie osiągnie! U nas taki FanStore nie ma racji bytu, bo pies z kulawą noga do niego nie zajrzy... taka niestety jest prawda i nie każdy jest to w stanie pojąć, a jak już pojmie to jest to dla niego nie do przyjęcia! Może gdyby w Krakowie był jeden klub... jak w Warszawie, Poznaniu, Wrocławiu miało by rację to co piszesz. Niestety u nas to nie przejdzie...
Sorry, ale to jest takie trochę pier.dol.enie-biadolenie jakby Wisła była klubem pokroju Korony Kielce. Szukanie argumentacji nie uda się bo... bo się nie uda. Kto miał najwyższą oglądalność w 1 i 2 kolejce? Podejrzewam, że również i w 3, kto jest jedną z lepiej rozpoznawalnych marek w Polsce? itd. Ten drugi "wspaniały" klubik z Krakowa to chciałbym przypomnieć, że dostaje regularny oklep w lidze, frekwencja nie powala itd. I argumentacja bo drugi klub z miasta, to jest szukanie wymówek.

Co do samego JB. Na początku byłem nastawiony do tego konfliktu dwojako, uważałem że i jedna i druga strona dają dupy w tej sytuacji po całości. Sprawy natomiast rozwinęły się tak, że obecnie nie mogę się doczekać kiedy wywalą tego imbecyla z Wisły.

"Wszystko było zrobione rodzinnie, a rodziny nie powinno mieszać się z pracą zawodową" - Henryk Kasperczak
Odpowiedz cytując