domin_czyzyny napisał(a):

dziwię się, że po tym co powiedział Czerwiński na konferencji prasowej podpisał taki dokument.
Albo Czeriwńskiego coś zaślepiło, albo naprawdę Jacek B. wyleci i to może nawet dyscyplinarnie (bez odszkodowania), a powodem mogłoby być obrażanie Klientów Wisły Kraków S.A.
|
Mnie to wcale nie dziwi. Dziwnym byłoby jakby klub zamieścił na własnej stronie oraz do mediów wysłał notatkę :
Cytat:
"Nikt nie wyobraża sobie współpracy z osobą która w publicznych wypowiedziach ma zwyczaj nazywania swoich kibiców (..) bydłem hołotą czy swołoczą "
Podpisano T. Czerwiński wiceprezes Wisła S.A.
|
domin_czyzyny napisał(a):

|
Albo Czeriwńskiego coś zaślepiło, albo naprawdę Jacek B. wyleci ...
|
Inne wersje:
- Tadeusz jest zgodny ideologicznie ze stowarzyszeniem, uważa że Jacek powinien odejść i w ten sposób zaostrza konflikt z Bednarzem.
- Tadeusz ma inne zdanie niż stowarzyszenie, ale boi sie powiedzieć wprost że Jacek jest nie do ruszenia wiec podpisał 'lojalkę' po to by móc winę zwrócić na Jacka i dalej rozmawiać.
P.S.
Dziwne jest że Czerwiński podpisał taki dokument a nie uparł się aby wywalić wszystko od słowa 'Nikt' włącznie.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA