Mario Nh napisał(a):

Przestań szydzić z UW może co?
Jakoś u nas było wielokrotnie "konkretne" piro (mecz z Twente), spadochrony nie latały, race na murawę nie lądowały a mimo to Ty i Tobie podobne osobniki gnoicie ultrasów, pomimo to byli ścigani.
Choć zapewne wy wtedy cykaliście podnieceni mnóstwo fotek. Tacy kibice.
|
Żadna szydera - raca racy nie równa. Co innego raca w oprawie upamiętniającej powstanie a co innego raca na murawie na złosć prezesowi. Rozpatruje pod kątem społecznej akceptacji a nie zgody z prawem. I żebyśmy się dobrze zrozumieli - pewien problem ma Wojewoda czy Policja (nie mialem na mysli kibiców L).
----
Co do mnie akurat prywatnie kibicuje projektowi rozwiązania sprawy z piro. Rozkmina o race jest długotrwała przez co nudna a co gorsze zaczyna sprowadzać się do absurdu jakim jest np. obrona 'wolnosci' .Zobacz na swój wpis - pomijając fakt że wydaje Ci się że szydzę z UW - uważasz że drua strona sporu jest zwykłym idiotą. Tak na chłodno, na prawdę uważasz iż ten który robi zdjęcia z 'podniecenia' oprawie (rozumiem że jesli komuś coś się tak podoba, automatycznie oznacza że to akceptuje), potem zmienia zdanie i idzie smarować twórców na forum? No bez jaj.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA