po 1 dzieki za wynik
Karny Buchalika. nie zlapal jak powinien wiec wyplul i wyplul źle. Co do wolnego to uderzony perfekcyjnie ale moze Buchalik mogł sie lepiej ustawic za murem? 2 razy nie wyszedł jak powinien. Ale jakos go lubie.
Nie wiem czy to murawa niby super a grzaska spowodowala ze tak fajnie zagralismy czy moze po prostu Lech byl tak mega slaby. Przeciez w 1 polowie w srodku to oni chodzili.
Uryga w koncu na poziomie zero, ale dalej porusza sie jak kloc.Sadlok niezle, no ale po tym meczu pol ligi juz wie ze robi zamach na walizke. Burliga staly drewniany bardzo wysoki jak na niego poziom.
Gargula strzelil 2 bramki i szczerze mowiac zmienilbym go w polowie.
Stilic to jest magik ktory kreuje nasza gre, moze nie zaliczyl asysty ale jak trzeba to przytrzyma jak trzeba to poda. Szkoda tej akcji gdy wiazal nogi obroncom Lecha w polu karnym, no ale juz po fakcie.
Wszedobylski Bogus graczem meczu to nie podlega watpliwosci, ale czy to jest powod do radosci ?!
Jankowski bardzo slabo w 2 polowie gdzies po 80 minucie sobie przypomnialem ze on ciagle gra.
no i Paweł... Pierwszy raz od dawien dawna od 30 minuty chcialem zeby dal sobie spokoj i wzial zmiane. Nic nie pomogl druzynie, nic. Liczylem na Zajaca,ze dostanie o wiele wiecej minut widzac mega forme Brozka.
I Donald. Super ze strzelil bramke dającą 3 pkt w Poznaniu...ale ja tego chlopa nie chce ogladac juz. Mam do niego wstret i niechec. Jak widze ze wchodzi na minuty, i zamiast zapierdalac po boisku on sie po nim "wozi" szlag mnie trafia. Zreszta sprawdzcie sami jak w jego pierwszej akcji ma kryc Jevtica i po prostu sobie truchta a chlop go mija i jest niebezpieczna akcja dla Lecha. Potem w polu karnym chlop go mija a ten go chce łapac za koszulke! Nie no z takim zaangazowaniem to na fb, insta i inne niech spierdala. Wczoraj mial farta na plus, ale i tak chujnia ze go wpuscil bo co pokazał mlodym wpuszczajac czarna owce ktora nie wiadomo gdzie sie podziewala w ostatnim tygodniu? ...
ale 3 pkt sa i to najwazniejsze!