Wyświetl pojedynczy post
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.08.2014, 01:05
AntyMod napisał(a):Wyświetl post
jeszcze sie nauczyliscie pokory dzieciaki ...Wisla to juz tylko napis w rubryce ..... przegrana jest gwarantowana ..... oprocz nazwy ta druzyna nie ma nic .... zrozumcie to wreszcie .... Cupialowska Wisla juz nic nie zaczy pilkarsko .... jesli bedzie dolna 8- na co sie zanosi - to dla niektorych bedzie szok spadku ....hehheheh, wiem, wiem , nie miesci wam sie to w glowie , ale panmietajcie ze przed komornikiem-pozyczkodawca Cupialem tez WISLA istniala, i nie bylo takich frajerow jak teraz na trybunach ...temu klubowi niestety jest potrzebny taki wstrzas , bo pies ogrodnika nic do tego klubu nie dolozy i nikomu Go nie sprzeda .... pozdrawiam napalencow i fantastow ....apropo- jest szansa sie dowiedziec ilu probednarzowych zwolennikow Nowej Armii Bialej Gwiazdy sie wybiera do poznania czy to to raczej pytanie retoryczne gdzie jestescie zwolennicy nowego kibicowania
Który to już sezon bronimy się przed spadkiem, 3 z rzędu? >>>>>>>>>>>>>>>

Następny przegięty co nie zna umiaru.

Dodam też, że jeśli Wisła dla Ciebie to tylko napis w rubryce to spier*** na 2 stronę błoń.

Mario Nh :
Wracając do Piasta : No tak, tylko generalnie jakby w meczu z tym słabym Piastem naszym kopaczom piłka o parę mm na bucie poszła w lewo lub w prawo tak ze 3 razy to byś piał, że 4:1 wygraliśmy. Mówisz jakbyś nie znał piłki. W 100% sytuacjach z resztą było 2:0 dla nas. A strzałów było w ....u, mogło spokojnie wpaść parę bramek. Wiadomo wykończenie też umiejętność - ale raz siądzie, raz nie siądzie. Sytuacje były, strzały były, byliśmy lepsi - ale mieliśmy pecha. Move on. Next please. W dodatku co do ilości klarownych sytuacji to już o tym pisałem - jak przeciwnik broni się całym zespołem nieraz w samej szesnastce to jak tu wyjść z piłką dajmy na to sam na sam? Ciężko jest. Wali się z dystansu, w zamieszaniu w tłoku głównie.

Co do tego, że na papierze nas Lech zjada, to się zupełnie nie zgadzam bo raczej u nas grają głośniejsze nazwiska. Tyle tylko, że już trochę wiekowe Generalnie uważam, że kadrowo pierwszą jedenastkę mamy na miejsce 2-5 w naszej lidze, niestety krótka ławka i kontuzje mogą sprawić, że znów będzie kupa. Mimo wszystko jeśłi nie awansujemy do grupy mistrzowskiej będzie to dla nas porażka. Bardzo pomógłby koniec protestu w meczach u siebie, ale znając upór tego typu ugrupowań to jeszcze długo poczekamy aż na R22 wróci normalność.

Jak tylko Arek będzie zdrowy to mimo wszystko Lech będzie miał z nami ciężki mecz. Szkoda, że Guerrier był/jest kontuzjowany bo to by było duże wzmocnienie.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 03.08.2014 o godz. 01:18.
Odpowiedz cytując