Modlitwy? a czemu ja mam pod przymusem oddawać 64% swoich dochodów na państwo i opłacać 680 tys nierobów-urzędników państwowych na ciepłych posadkach i nierobów na zasiłkach w urzędach pracy i dotować przedsiębiorstwa państwowe ZUS KRUS Słożbę zdrowia i kryzys w Grecji, przez co ceny w gospodarce są irracjonalne w stosunku do dochodów?
Jak chcesz likwidować prawie 100 000 aktów prawnych(no ok połowę z tego, nie zapędzajmy się) zbierając podpisy?

Pomyśl trochę człowieku, zanim coś napiszesz
p.s już nawet pomijam to, że przytaczasz argument i zaraz go sam obalasz
EDIT: Myślę, że dlatego:
Choć póki co nie widzę sensu marnować czasu na zbieranie podpisów pod np. zniesieniem podatku PIT/CIT, które oni się domagają bo po pierwsze gdyby byłoby to takie łatwe, to szereg partii populistycznych które chcą dorwać się do władzy ten sposób by wykorzystywała non stop. Po drugie wiele punktów programu KNP jest łańcuchem naczyń połączonych.Na przykład nie zniesiesz większości podatków, czy choćby PIT nie ograniczając wydatków państwa, bo zaszkodzi sytuacji gospodarczej państwa. JKM i całe KNP a także wiele organizacji ekonomiczno-politycznych mówią o reformie państwa u korzeni. Tego nie da się zrobić jedną ustawą. Po trzecie i tak przeciwnicy skomentują to w wiadomy sposób po obejrzeniu powyższego filmu jako po poprostu nic nie warta agitacja polityczna która skończy się zmieleniem.

Szkoda czasu