Wyświetl pojedynczy post
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.07.2014, 11:49
Kaan napisał(a):Wyświetl post
Wy tam wszyscy z Krakowa i okolic!

Szukam drzwi drewnianych, najtańszych z surowego drewna sosnowego, bez szybek ale - skrzydło 70 cm. Objechałem dziś na rowerze Castoramy, Obi i Praktikery i 70 pełnych (bez szybek) to oni nie zamawiają chociaż są produkowane. W tzw. salonach drzwi mają ale super wypasione w dowolnym kolorze ze świerkowego w najgorszym razie.

Przesiedziałem 2 godziny na internecie i wielkie nic. Znacie jakiegoś producenta? Pomożecie?
Ja mam takie stolarza który robił drzwi do mieszkania. Prawdziwe drewno. Super mega wypas to to nie jest ale drzwi spoko wyszły. Gość jest spod Krakowa ale przyjechał, zamontował itp. Jak chcesz to podam ci nr.

Ewentualnie jest stoisko z takimi drzwiami w Bonarce przy wyjściu z Leroy Meriln czy jak to się pisze.

Drzwi z litego drewna. Różne wzory, wykonanie bardziej profi niż to co ja mam ale cena też była wyższa.

Jest jeszcze taki punkt na Chemobudowie. Możesz podjechać, w jednym z "kiosków" sprzedają drzwi i robią na zamówienie.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując