Wyświetl pojedynczy post
kws
Member

Od: 10.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.07.2014, 10:48
Kapsel napisał(a):Wyświetl post
Jak ja nie lubię czegoś takiego... Pomyślicie, że muszę słuchać takich głupot codziennie bo mieszkam 100 km od Warszawy. Wygrali 1 mecz, już balonik napompowany, a jak przegrali z St. Patricks to gdzie byłeś? Też twierdziłeś jaka Legia jest dobra?
Nie przegrali to raz. Po drugie to nikt normalny nie powiedziałby, że Legia jest po takim meczu dobra. Natomiast byłem pewien, że w ciągu dwóch miesięcy nie zapomnieliśmy jak się gra w piłkę.

Matejas_ napisał(a):Wyświetl post
Prawda jest taka, że tak słabego Celtiku nie było od czasów założenia klubu. Wisła gdy walczyła o LM pojechała by taki Celtic tak samo jak Legia, a może i nawet wyżej. Liga Szkocka upadła po spuszczeniu Rangersów... Celtic nie ma żadnej konkurencji, mimo że grają jak ogóry. Myślę, że nawet Podbeskidzie mogło by powalczyć o puchary w tej lidze!
Słaby czy nie, trzeba to wykorzystać (a to naszym drużyną, bardzo rzadko się udaje), co nam się tylko połowicznie udało, ale nie ma co narzekać.. bo mogło się skończyć 2:1 równie dobrze.
Jeden z meczów, który zapadnie mi w pamięci chyba do końca życia to Wasz z Lazio w Rzymie...Kuzba ? Nie pamiętam, ktoś miał tam taką setkę. To też wtedy trzeba było strzelić, a się nie udało. Jak pamiętam ten mecz, to też można powiedzieć: Lazio słabe. Przecież, jak to możliwe że Wisła - drużyna z Polski ogrywa jeden z bardziej znanych europejskich klubów na ich stadionie (strzela im 3 bramy) ? Tak powinniście pomyśleć, skoro piszecie że Celtic słaby; a teraz szczerze: tak myśleliście w czasie meczu, czy może że Wisła jest mocna ?

Piłka nożna to gra błędów.
Odpowiedz cytując