|
Senior Member
|

30.07.2014, 11:10
|
Porównanie do „komicznego Alego” w istocie uważam z trafne.
raindog napisał(a): 
|
Mówisz o dowodzie na nieuczciwość. O ile pamiętam, zarzuciłem Ci albo nieuczciwość albo naiwność
|
Zarzut był o nieuczciwość
raindog napisał(a): 
|
argumentem było zarówno twierdzenie, że liczba bojkotujących wynosi 2/3 - (co przy tamtych danych było ich zawyżeniem i przy następnych meczach też będzie, o ile na mecze nie zacznie chodzić mniej niż 3,5tysiace osób
|
Czyli dalej bujasz w obłokach i nie masz żadnych dowodów, na moją rzekomą „nieuczciwość” , czyli nieetyczność moich ocen. Z góry założyłeś iż moja ocena jest błędna, do czego masz prawo, choć racji nie masz, ale zarzut o nieuczciwość jest wyssany z palca. Co do danych to moje oceny były antycypacją nowego sezonu, na bazie tendencji z poprzedniego i w niczym nie były i nadal nie są zaniżone. Pierwszy mecz nowego sezonu na R22 jedynie to potwierdził.Teza zaś o „mniej niż 3,5 tysiącach”, jest tak groteskową, że pozwolę się już do niej nie odnosić.
raindog napisał(a): 
|
jak i twierdzenie, że wszystkiemu winny jest Bednarz, choć ten jest tylko marionetką - zresztą niedawno RN stwierdziła, że dobrze realizuje ich program.
|
Znowu fantazjujesz. Gdzie ja napisałem że „wszystkiemu” winny jest Bednarz.. znowu tworzysz nieistniejącego adwersarza i polemizujesz z jego wyimaginowanymi poglądami. Zaś co do tezy, iż jak ktoś realizuje cudze zlecenie, to znaczy że nie ponosi zań żadnej odpowiedzialności, nie mieści się w moim świecie, choć najwyraźniej w Twoim tak.
raindog napisał(a): 
|
Poważnie myślisz, że kwestia złotówki to decyzja Bednarza? Bednarz od tak sobie ją podjął, bo nagle przestali mu się podobać kibice? Ew, nagle stwierdził - cholera, jak zgodzimy się na złotówkę, to ludzi przerażą takie ceny biletów i przestaną chodzić na mecze?
|
Jeszcze raz to samo.. Zaś co do tezy, iż jak ktoś realizuje cudze zlecenie, to znaczy że nie ponosi zań żadnej odpowiedzialności, nie mieści się w moim świecie, choć najwyraźniej w Twoim tak. JB jest jak chorągiewka na wietrze, ale Tobie "podoba się jego konsekwencja", cóż, na to już nic nie poradzę. Hmm teraz Jacuś ubrał się w piórka inkwizytora, być może wkrótce będzie gołąbkiem pokoju, kto wie może..Cóż ..różnimy się, mnie jednak w JB nic się nie podoba.
Ostatnio edytowane przez milosz : 30.07.2014 o godz. 11:14.
|
|