Wyświetl pojedynczy post
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.07.2014, 09:30
raindog napisał(a):Wyświetl post
@miłosz (..) , wytłumacz nam, dlaczego (..) Bez odbioru.
I to jest cała Twoja "logika", mam Ci (bo "nam" znaczy i Tobie) coś wytłumaczyć, ale jednocześnie bez odbioru.

Nie wiem na co cierpisz, ale wygląda mi to na przejawy autyzmu.

1.Wymyślasz sobie wyimaginowanego adwersarza, wyimaginowany zarzut i oczekujesz, odniesienia się do niego. Wskaż mi gdzie napisałem iż to Ty, konkretnie Ty twierdzisz, że JB ma sukcesy, co mnie wcześniej zarzuciłeś.. Otóż o sukcesach to ja pisałem, ale w kontekście propagandy rzecznika Saddama w czasie wojny Irackiej, o rzekomych zwycięstwach tejże armii w czasie gdy ponosiła same porażki, ale skoro nie rozumiesz prostej metafory..(z grzeczności Ci wyjaśnię rzecz jest w świecie równoległym, który uf propagandzista tworzył, a był w tym wielce zabawny, stąd szybko złapał pseudonim od zachodnich dziennikarzy "komiczny Ali", nieco go w istocie przypominasz).

2.Zarzuciasz mi „nieuczciwość”, dokładnie używając tego określenie pod moim adresem, po czym ciężar udowodnienia zrzucasz na mnie, otóż mylisz się, to jest Twój zarzut wobec mnie, więc cały ciężar gatunkowy udowodnienia tej tezy spoczywa na Tobie, a nie na mnie. Udowodnij więc moją rzekomą nieuczciwość, czyli kierowanie się złą wolą, bo to Ty taki zarzut mnie postawiłeś.

3.Twierdzisz iż krytykując Twoje poglądy, nie odnoszę się do nich, co jest ewidentną nieprawdą.

a)Neguję Twoją tezę postawioną wobec mnie o moją rzekomą „nieuczciwość”. Ciężar gatunkowy jednak jej udowodnienia spoczywa wyłącznie na Tobie.

b)Krytykuję Twój pogląd, iż „podoba ci się u Jacka Bednarza jego konsekwencja”. Argumentów na liczne przejawy niekonsekwencji JB, jest tu bez liku. Wpierw w relacjach z SKWK zgadzał się na wszystko, po czym z dnia na dzień, zmienił front o 180 stopni. Akceptował pomysł 1 zł., po czym nagle go zakwestionował, stawiając nowe warunki zaporowe wobec SKWK. Głosił tezę o kłopotach bogactwa w 2014 roku, po czym się z niej wycofał w roku bieżącym. Głosił iż ma rację w sprawie Wilka, zaś po przegranej, stwierdził, iż od początku wiedział iż racji nie miał. Głosił iż wszystkie zaległości są płacone na bieżąco, po czym okazało się iż ma Wisła SA zaległości wobec Genkowa. Przykładów podobnego postępowania jest wiele innych, ale główny zarzut o niekonsekwencje Bednarza, dotyczy faktu iż cała ta jego krucjata wobec SKWK i wmawianie opinii publicznej iż stowarzyszenie to, to samo zło, jest w absolutnej sprzeczności, wobec poprzednich jego oświadczeń .. chwalących to samo stowarzyszenie, za piękne oprawy i za znakomity doping.. U JB nie ma żadnej konsekwencji, jest tylko doraźność i ciągłe zmienianie zdania.. jeśli już to ..konsekwentnie jest niekompetentny i konsekwentnie kłamie .. tylko wówczas Twoja ocena iż „podoba mi się jego konsekwencja”, oznaczać musi iż podoba Ci się jego niekompetencja, oraz podobają Ci się jego kłamstwa .. a tego to już komentować nie zamierzam, cóż de gustibus non est disputandum.

I teraz, jeśli nie będzie jakiegoś kontinuum, czego bym sobie życzył, to z niekłamaną przyjemnością ..bez odbioru.
Ostatnio edytowane przez milosz : 30.07.2014 o godz. 09:41.
Odpowiedz cytując