Wyświetl pojedynczy post
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.07.2014, 07:22
kot napisał(a):Wyświetl post
Ciekawe gdzie są obecnie Ci dziennikarze i kibice, którzy nazywali stadion Wisły " Budą dla psa".

Przypomnę, ze w/g ich badań opinii oraz rankingów, stadion Wisły zajął ostatnie miejsce w Polsce. Czy stać ich będzie teraz na przeprosiny Czy ktoś wyrówna straty wizerunkowe Wiśle

Profesjonalny ranking wskazuje na miejsce Wisły na podium, powyżej stadionu marzeń z Łazienkowskiej, pod każdym względem, nawet obsługi dziennikarzy czy kibiców.

Mówię wypad ze stadionu Wisły, wszystkim ignorantom a zwłaszcza szydercom, stawiającym swoje prywatne estetyczne gusty nad jakość wnętrza. Ja tam wolę moją Wisłę za jej wartości a moda przemija szybko i niejednokrotnie po czasie bardziej podziwiamy rzeczy starsze od tej szybko przemijającej mody.
Szczególnie chciałbym z nimi porozmawiać np w warunkach zimowych jak stoją na tych swoich wy....owach pod trybunami gdzie pół ściany nie ma. U nas full wypas fajne wnętrza, dużo miejsca i komfortowe warunki.

Ale jakiś matoł zaczął nadawać reszta podchwyciła i wszystko źle.

Są problemy z przestrzenią komercyjną jednak sądzę że one wynikają w dużej mierze z podejścia SA do tego aspektu i braku profesjonalizmu w klubie który eufemistycznie powiem nie pomaga.

Tyle złego zostało powiedziane i napisane że niestety straty wtedy poniesione są dziś nie do odrobienia.

Zresztą dla mnie ta sytuacja jest analogiczna z ZIO w Krakowie. Też zakłamano sytuację do granic przyzwoitości a później efekt było widać w głosowaniu, dla mnie osobiście okłamanych i zmanipulowanych ludzi.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując