|
Senior Member
|

29.07.2014, 23:29
|
raindog
Na tym forum jesteś tylko słabym demagogiem, a logikiem tylko w swojej wyobraźni (możesz wykładać, ale tego nie robisz, być może też możesz latać i śpiewać arie operowe, tylko kogo to obchodzi, po studiach to i ja jestem, ale cóż to za argument..ech Internet..)
Krytykuję rzeczy konkretne, przypisałeś mi "nieuczciwość", czyli złe intencje w ocenie iż frekwencja spadła o 2/3, w pierwszym meczu na nowy sezon na R22 spadła właśnie o 2/3
WISŁAZWE napisał(a): 
WISŁAZWE napisał(a): 
Wisła Kraków - Zagłębie Lubin (12 825)
Sezon 2012/13:
Wisła Kraków - GKS Bełchatów (15 047)
Sezon 2013/14:
Wisła Kraków - Górnik Zabrze (13 244)
Sezon 2014/15:
Wisła Kraków - Piast Gliwice ( 4 277)
A Jacek i tak powie, że wakacje stąd słaba frekwencja..
|
/Jacek i raindog/
I takie są dane porównawcze na nowy sezon, innych nie ma, a ty dalej idziesz w zaparte, jakby rzecz nie miała miejsca, więc twierdze iż twoja rzeczywistość to świat wyobraźni i każdym kolejnym postem jedynie to potwierdzasz. Samo zarzucenie mi nieuczuciowości i kolejne impertynencje pod moim adresem, już powinny zakończyć relacje z tobą.
Co do JB., starasz sie pomniejszać wartość jego bojkotu, więc de facto nieudolnie próbujesz na tym forum wzmocnić jego pozycję.
Sam tu zachwycałeś sie jego konsekwencją ..
raindog napisał(a): 
|
Z jednej strony podoba mi się jego konsekwencja,.
|
Tak więc dalej pseudo-logiku, pomniejszaj usilnie wartość bojkotu, wymyślaj średnią 6, albo 2, lub 4 tyś. widzów, niech ci się nadal podoba bardzo logiczna konsekwencja JB. .. bo w istocie „bardzo konsekwentnie” obiecał kłopoty bogactwa w 2014 roku i równie bardzo „konsekwentnie się z tej deklaracji wycofał, aby ponownie bardzo konsekwentnie obiecać je w 2015 roku.. taki z ciebie konsekwentny logik, jak z Bednarza wzór uczciwości, logiki i konsekwencji, która tobie tak imponuje.
Prawda jest prozaiczna, jesteś tu tylko po to aby szukać konfliktu, nic pozytywnego, lub racjonalnego do tego forum nie wprowadzając. Stąd nie zasługujesz na dialog.
Ostatnio edytowane przez milosz : 30.07.2014 o godz. 09:49.
|
|