Kocur napisał(a):

|
Ja tylko tak zgaduję - nasza rn to chyba jedyna rada nadzorcza na świecie która akceptuje działania zmierzające do upadłości firmy.
|
Co nie znaczy że nie działa we własnym czyli TF interesie

Bednarz bezsprzecznie sobie z wieloma rzeczami nie radzi, co nie jest równoznaczne z tym że nie wykonuje planu - greczny w stosunku do władz (co moze i na ręke Cupiałowi) jakieś wzmocnienia załatwia Smudzie a i wynik sportowy w poprzednim sezonie też miał. Sukces patykiem na piasku pisany ale jadnak patrząc przez pryzmat gry na czas jaką serwuje nam Cupiał aż tak źle nie jest. Pod warunkeim ze magiczny kurek kiedys znów się odkręci.
BTW, wczesniej wiele osób tutaj wypowiadało się że Cupiał przygotowuje klub pod sprzedaż - dziś już mało kto z nas tak twierdzi. Przypadek?
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA