Wyświetl pojedynczy post
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.07.2014, 08:48
63.5 Kg napisał(a):Wyświetl post
Ale jazda z "Szanujemy Was" pięknie pod publikę-brawo jacek....

I do tych którzy twierdza ze bojkotuja jacka a nie klub wiec na mecze chodza....Dlaczego nic nie zrobicie?Dlaczego się nie odezwiecie?Czy kumacie to ze nabijając mu publikę ,nabijacie mu kolejne popracie przez RN
Jestescie na stadionie to macie jakies możliwości,co boicie się czy już się uważacie za elite
Narzekacie ze bojkot SKWK jest debilnyA jakie macie pomysły WY którzy tez niby odcinaja się od jacka
Każdy z Was który idzie na meczi nic nie robi jest kupionym przez te lysa pale...kupiony kumacie
Dajecie sobą manipulować w imie Waszego ukochanego klubu nawet tego nie dostrzegajac...

I przestańcie już wypisywać te wszystkie ideologie swoje...
My piszemy prawde - prawde która Was boli...Wy próbujecie z ta prawda walczyc-tyle tylko ze z prawda jeszcze nikt nie wygral...
My wrócimy mocniejsi niz kiedykolwiek....
Świat nie jest czarno-biały. Są więcej niż 2 powody, dla których ktoś jest lub nie jest na stadionie. Sprowadzanie konfliktu do osoby Bednarza świadczy o niezbyt szerokich horyzontach. Mi osobiście nasz prezes jest obojętny. To kolejny z zastępu mniej lub bardziej udanych pracowników klubu, którzy nie mają znaczenia w ogólnym rozrachunku. Za to nie jest mi obojętny szantaż środowisk kibicowskich. Byłoby bardzo źle gdyby klub mu uległ, bo doszłoby do bardzo niebezpiecznego precedensu. I tyle.

Takie teksty, jak te z drugiego akapitu sobie daruj. Padały w historii rodzaju ludzkiego z ust wszystkich agitatorów i w tym kontekście brzmią raczej zabawnie, niż dobitnie. Kończąc, mam nadzieję, że wrócicie, ale pokorniejsi i przede wszystkim zaznajomieni ze stadionowym regulaminem. Czego nam wszystkim życzę.
Odpowiedz cytując