Wyświetl pojedynczy post
emjot
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.07.2014, 20:15
szprotson napisał(a):Wyświetl post
nie porównujcie Alana do Chrapka. Chrapek juz od początku widac było ze miał to coś, jedynie motoryka u niego bardzo kulała. U Urygi kuleje niestety wszystko, jeśli ktoś uważa inaczej niech poda w czym on jest dobry.
Zawiódł mnie Sarki. Kolejny mecz gdzie tylko i wyłacznie robi wiatr - jak dla mnie kolejny Manu.
Szkoda meczu ktory spokojnie był do wygrania.

Ostoja z tego co kojarze zerwał wiezadła wiec w tej rundzie na niego nie liczymy, a ta rudna dla klubu jest bardzo wazna gdyz rzutuje na druga czesc sezonu.
Jeśli nie kupimy defensywnego to leżymy

a ten Lech to nie boczny pomocnik ?
Lech razem z Gulczyńskim grali na środku pomocy.
Przy Smudzie młodzi nie pograją. No chyba że wypadną Głowa, Guła, Sadlok, Boguski. Wtedy nagle Smuda postawi na Lecha, Bierzałę, Wójcika i Tomka Zająca od pierwszych minut. Dostaniemy trójkę albo czwórkę od kogobądź i... Smuda stwierdzi że się młodzi nie nadają...

bardzo prawdopodobny to scenariusz...
Tak jakby nie mógł im dawać po 10 - 15 minut w meczu... Właśnie Lechowi, Wójcikowi czy Bierzalle...
Swoją drogą zamiast bezsensownego wypożyczenia Kościelniaka albo Kamińskiego trzeba było jednego z nich zostawić, bo jak patrzę jak "gra" Sarki to mi się nóż w kieszeni otwiera...
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując