Wyświetl pojedynczy post
wiertar
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.07.2014, 16:20
Cytat:
Po zdobyciu mistrzostwa Polski juniorów z Wisłą Kraków, dla napastnika Tomasza Zająca nadszedł czas walki o wyjściową jedenastkę pierwszej drużyny. Szansę zaprezentowania swoich umiejętności otrzymał już w pierwszej kolejce w meczu z Górnikiem Łęczna (1:1). - Tremy nie było – przekonywał 19-latek po meczu w rozmowie z „Gazetą Krakowską”.

Zając pojawił się na murawie w 74 minucie zastępując Rafała Boguskiego. - To był mój trzeci mecz w Ekstraklasie. Nic tylko się cieszyć, że jest szansa gry w tak wielkim klubie jak Wisła. Muszę się przyzwyczajać do gry na poziomie Ekstraklasy i występów co tydzień. Z czasem apetyt rośnie. Jak by trzeba było to jestem gotowy grać od początku w każdym meczu - zapowiedział odważnie urodzony w Wiedniu piłkarz.

- Czuję się pełnowartościowym zawodnikiem, tak jak moi koledzy z drużyny juniorów. Myślę, że ktokolwiek z nas wejdzie na boisko, to pomoże, a nie przeszkodzi. Myślę, że rutyna z młodzieżą to chyba dobre połączenie w naszej drużynie i to przyniesie dobry skutek - powiedział bez kompleksów.

Zając ocenił również występ krakowskiego zespołu w starciu z beniaminkiem T-Mobile Ekstraklasy.
a moze ty zaczniesz czytac w necie o Wisle, bo widze nie doinformowany jestes
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut Po klimat trybun na wyjazdach byłeś ilu dobra oprawa i ekipa w dobrym stylu, tygiel emocji choć pełno s****ysynów, chce abyś zdech i choć wynik w plecy, śpiewasz dalej zdarte gardło cię leczy, to niby parę liter, parę piłkarzy wiesz niby w polskiej lidze nic się nie zdarzy wiesz, ale gdy płona race śpiewają trybuny znowu wygramy nie ważne u nas czy u nich, poczucie dumy gdy tamci mówią o nas to dla tych co zarywaja życie na stadionach...
Odpowiedz cytując