Wyświetl pojedynczy post
Grantar
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.07.2014, 19:20
staszek2309 napisał(a):Wyświetl post
Grantar.
Teraz brakuje Ci kibiców? Jak na wiosnę, po bojkocie frekwencja wynosiła średnio 5 tys, to prezes pisał, że to jest intelektualna elita kibiców i na takich będzie się teraz opierał? To zapytam, gdzie do k...y nędzy jest to jego oparcie? Jak się okazało, że kibiców nie przybywa to teraz jest problem, prawda?
Po trochę prawda. ale co ty chcesz ode mnie ... ? pokaż gdzie napisałem, że bez "C' będzie lepiej ? Nigdy nie usuwam swoich postów .... więc poszperaj.
Co do sponsorów, to jeszcze niedawno Twój idol powiedział, że rozróby na stadionach odstraszają potencjalnych sponsorów, którzy nie chcą inwestować. Teraz na trybunach mamy sielankę, więc co, nagle opcja się zmieniła?
"Mój idol" miał rację że rozróby odstraszają inwestorów.
tak jak stadion w połowie wypełniony ......
Czy uważasz że są tylko 2 możliwości ? albo rozróby albo pusty stadion ? Przecież całą jesień była frekwencja i nie było rozrób .... komu to k.... przeszkadzało ? Bednarzowi czy może tym którzy na siłę musieli racami na Cracovii postrzelać (jakby to był ich jedyny sposób na szczytowanie)

A co do kar, ile to informuje Cię, że jesienią Wisła nie zapłaciła ani złotówki kar za swoich kibiców. Jako chyba jedyna w lidze. Więc proszę Cię, albo zacznij sensownie argumentować swoje wypowiedzi, albo za przeproszeniem skończ p......ć.
groźba zamknięcia stadionu to dla ciebie nic ? (mecz bez widzów to też strata dla klubu). Przecież zamknięcie C a potem ostre kary dla "niewinnych czterystu " to była taka pokazówka dla TME, wojewody i policji - obrona przed zamykaniem stadionu.
Jak tego nie rozumiesz z to rzeczywiście niewiele rozumiesz ... więc niechaj zacytuje twój apel; skończ p......ć
Ostatnio edytowane przez Grantar : 26.07.2014 o godz. 19:41.
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
Odpowiedz cytując